Rijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Motorrijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

Droom je er van om de vrijheid tegemoet te rijden met je gloednieuwe motor? Voor je het avontuur tegemoet gaat en het prachtige Brabantse landschap gaat doorkruisen, kom eerst even langs bij onze motorrijschool in Tilburg. Want zonder motorrijbewijs kom je niet ver. Wij leren je de kneepjes van het motorrijden.

Motorrijlessen bij motorrijschool Tilburg

Bij motorrijschool Tilburg leren we je balans te houden en voertuigbeheersing. Je leert hoe je je als motorrijder moet gedragen in het verkeer en hoe je je veilig voortbeweegt. En nadat je je felbegeerde motorrijbewijs hebt gehaald bij onze motorrijschool in Tilburg, ben je er helemaal klaar voor.

Al veel leerlingen hebben wij geholpen om hun motorrijbewijs te halen. Onze instructeurs van motorrijschool Tilburg weten iedereen op een persoonlijke en professionele manier te begeleiden. Wij laten je uitgroeien tot een zelfverzekerde en bekwame motorrijder.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Vraag een proefles aan
Motorrijschool Tilburg

Spoedcursus motorrijschool Tilburg

Kun je écht niet wachten om op je motor te springen? Volg dan de spoedcursus van motorrijschool Tilburg. Je kan dan versneld en goedkoop je motorrijlessen volgen. Al binnen een aantal dagen kun jij je motorrijbewijs op zak hebben. En dat betekent dat je binnenkort al verlost bent van de ellenlange files op weg naar je werk. Want wie is er nu niet jaloers op de motorrijders die wél door kunnen rijden?

Een spoedcursus bij motorrijschool Tilburg wilt niet zeggen dat je niet goed leert rijden. We nemen de tijd voor je en zorgen dat jij helemaal klaar bent voor het praktijkexamen. Ga je voor een spoedcursus bij motorrijschool Tilburg? Dan plannen we meteen je rijexamen in. Zo weet je precies hoeveel tijd je hebt om alles te leren en wanneer jij zelfstandig de weg op kan. Onze bekwame instructeurs streven altijd naar een hoog slagingspercentage. En ze zullen er dan ook alles aan doen om jou aan je motorrijbewijs te helpen. Ze nemen de tijd om je te leren kennen en begeleiden je in jouw tempo. Oók als je kiest voor een spoedcursus bij motorijschool Tilburg. Wij zorgen er voor dat je op tijd klaar bent voor je examen.

Waarom kiezen voor onze motorrijschool in Tilburg?

Wij zijn uiteraard niet de enige motorrijschool in Tilburg. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Eigenlijk zegt onze slogan al alles: Steering you in the right direction. Motorrijschool Tilburg stuurt jou in de juiste richting. Onze persoonlijke en professionele manier van begeleiden laten leerlingen zich op hun gemak voelen. Wij zien het als onze missie om jou zo goed mogelijk te begeleiden en je op weg te helpen naar je felbegeerde motorrijbewijs. Van ons krijg je rijles op maat. Wij passen ons aan aan jouw wensen. En samen zetten we ons in om van jouw een bekwame motorrijder te maken. Een motorrijder die zelfverzekerd de weg op gaat, hoe onzeker je je in het begin misschien ook mag voelen.

Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en opleiden van motorrijders en weten precies hoe ze jou dit kunnen leren. Ook als je weinig tijd hebt, kun je gewoon bij onze motorrijschool in Tilburg terecht. Bij ons kun je namelijk ook in de avond en in de weekenden rijlessen volgen. Zonder extra bijkomende kosten! Want wij van motorrijschool Tilburg vinden transparantie naar onze klanten erg belangrijk. Zo kom je bij ons nooit voor verassingen te staan.

motorrijschool tilburg

Je motorrijbewijs halen doe je bij onze motorrijschool Tilburg

Wij vinden het belangrijk dat jij een klik hebt met jouw instructeur. Hij of zij is immers verantwoordelijk voor jou en jullie zullen heel wat tijd samen doorbrengen. Ook vinden wij het belangrijk dat je je goed voelt bij onze motorrijschool Tilburg. Daarom bieden wij jou een proefles aan om eens kennis met elkaar te maken. Leer je instructeur kennen, rijd je eerste rondje op de lesmotor en bespreek je wensen met je instructeur. Samen zullen jullie gaan kijken naar een plan van aanpak. Je krijgt van ons een persoonlijk rijles advies en een schatting van het aantal lessen dat we denken dat je nodig zult hebben. Lijkt het je wat om samen met ons het avontuur aan te gaan? Dan kun je je gelijk aanmelden.

Onze motorrijschool in Tilburg is dé plek in Tilburg om je rijbewijs snel en veilig te halen. Al velen zijn je voorgegaan. Lees maar eens onze reviews waar we bijzonder trots op zijn! Wil je ook eens kennis komen maken of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je verder met al je vragen. En we hopen je te mogen ontmoeten op onze motorrijschool in Tilburg en je binnenkort de horizon tegemoet te zien rijden.

Neem contact met ons op

Volg een proefles bij dé motorrijschool van Tilburg

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat zijn de prijzen van motorrijschool Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 43,- per les.

Try the bike

Proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel motorrijlessen je nodig hebt

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

€ 35,-

Actie pakket

MEEST GEKOZEN

10 motorrijlessen

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

*Eenmalig afneembaar

€ 380,-

Spoed motorrijlessen

Spoedcursus motor

15 motorrijlessen

Incl. AVB

Incl. AVD

Motor instructeur met 5+ jaar ervaring

7 dagen per week motorrijles

Geen lange wachtlijsten

Gratis parkeerplaatsen beschikbaar

€ 950,-

Losse tarieven

Try The Bike: 50

Losse les: € 43

Examen AVB: € 130,-

Examen AVD: € 260,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Motorrijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijschool waalwijk

Motorrijles in Tilburg

Tilburg is een stad en gemeente in Noord-Brabant. Tot de gemeente horen ook Berker-Enschot en Udenhout. Wegens de ligging nabij deze dorpen rijden onze instructeurs ook in die regio. In tegenstelling tot veel andere grote steden, ligt Tilburg slechts aan één grote snelweg. Dat wil niet zeggen dat Tilburg slecht bereikbaar is met de auto.

Daarnaast kent Tilburg enkele scholen, als Avans, Fontys en de TU. Ook voor studenten zijn wij de geschikte rijschool, wegens onze flexibele lestijden in het weekend en de avonduren, of juist tijdens een tussenuur.

Zien wij jou binnenkort terug bij onze rijschool?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  Rijschool Tilburg

  Steering you in the right direction.

  kwaliteit
  flexibel
  betaalbaar