Rijschool Bavel

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg is de rijschool van Bavel. We hebben oog voor onze leerlingen en zien elke leerling als individu. Elke leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld door een van onze instructeurs. Wij geven al jaren rijles aan tevreden leerlingen van Rijschool Bavel.

Beginnen met rijlessen in Bavel

Als je begint met rijlessen zul je nog veel dingen moeten leren over de auto en het besturen van de auto. Daarvoor krijg je een vaste rijinstructeur bij Rijschool Bavel die je bij het hele proces zal begeleiden.

In Bavel zijn veel rijscholen waar je uit kunt kiezen. Rijschool Bavel heeft een slagingspercentage dat hoger ligt dan het gemiddelde. Je kunt zelf ervaren hoe een rijles bij ons eraan toe gaat door gebruik te maken van onze voordelige proefles.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Waalwijk, Breda, Dongen en Teteringen. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb je interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool Raamdonksveer

Waarom rijschool Bavel?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.Rijschool Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Onze missie is om samen met elke leerling die rijles bij ons volgt het rijbewijs binnen te slepen. De rijlessen van rijschool Bavel worden voor elke leerling op maat gemaakt. Zo wordt er extra aandacht besteed aan de punten waarbij dit nodig is. Vanaf de proefles weet je al meteen waar je aan toe bent! Samen gaan wij een zelfverzekerde bestuurder van je maken.

Geen zin om te wachten op je rijbewijs? Maak dan gebruik van het spoedcursus pakket. Op deze manier kun je versneld je rijbewijs halen. In de tijden zijn we flexibel. Wij geven rijles overdag, in de avond en ook in het weekend. Hier zitten geen extra kosten of toeslagen aan verbonden.

Spoedcursus Rijbewijs Bavel

Bij onze rijschool in Bavel kun je ook gebruik maken van onze spoedcursus. Dit houdt in dat je binnen 10 werkdagen je rijbewijs kunt behalen. Dit is een handige manier om je rijbewijs snel te halen als je geen zin het om te wachten.

Wanneer je gebruik wilt maken van de spoedcursus dien je wel eerst je theorie-examen te maken en met een voldoende af te ronden. Als je dit hebt gedaan zal je instructeur een gezondheidsverklaring voor je aanvragen. Ook gaan jullie samen het praktijkexamen inplannen voor bij het CBR. Als alles is geregeld, zullen jullie alle rijlessen tot aan de datum van het praktijkexamen gaan inplannen.

rijschool chaam

Rijscholen in Bavel

Als dorp kent Bavel veel verschillende rijscholen. Bij het uitzoeken van een rijschool zul je niet alleen de goedkoopste moeten zoeken, maar ook een rijschool met een hoog slagingspercentage. Maak altijd gebruik van de  proefles voor € 30. Zo kun je al kennis maken met je instructeur en zien of het klikt.

Rijschool Tilburg is dé autorijschool om jouw rijbewijs bij te behalen. Wij vinden onszelf de beste rijschool van Bavel, maar nu jij nog! Neem nu contact op voor de voordelige proefles en ervaar het zelf.

Volg een proefles bij dé rijschool van Bavel

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 199,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Gratis bij afname van een pakket

€ 30,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 400,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 760,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1160,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1480,-

NU € 1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
rijschool tilburg

Rijles in Bavel

Bavel ligt in de gemeente Breda. Breda ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Bavel ligt ten zuid-oosten van Breda en telt 8.245 inwoners in de gemeente Breda en 45 inwoners in de gemeente Alphen-Chaam.

Waar de naam Bavel vandaan komt, is nog steeds niet duidelijk.

Automaat rijlessen Bavel

Wil jij graag automaat rijlessen volgen in Bavel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je met het behalen van je automaatrijbewijs Bavel. Rijschool Bavelis er in gespecialiseerd om mensen die moeite hebben met het behalen van een rijbewijs, te helpen met het behalen  van een automaat rijbewijs. Let er wel op dat dit rijbewijs je alleen vrijstelling geeft om automaat auto’s te besturen. Je mag hier dus GEEN handgeschakelde auto’s mee besturen!!

Het rijbewijs zul je ontvangen nadat je succesvol je automaat rijlessen in Bavel hebt afgerond. Er wordt hierbij wel gebruik gemaakt van een code78 op je rijbewijs om hiermee aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt tijdens de automaat rijlessen Bavel. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

breda driving school

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: