Rijschool Loon op Zand

Steering you in the right direction.

Wij zijn de rijschool van gemeente Loon op Zand. Onze autorijschool heeft oog voor iedereen die graag een bekwame automobilist wilt worden in onze gemeente. Elke leerling wordt van A tot Z begeleid door een vaste instructeur. Beginnen met rijlessen in Loon op Zand is een grote stap in het leven. Met onze rijlessen haal jij zeker jouw auto rijbewijs in Loon op Zand.

Starten met rijlessen in Loon op Zand

Tijdens het rijlessen is het van groot belang dat je een band opbouwt met jouw instructeur. De rijschool in Loon op Zand hecht veel waarde aan kwalitatieve rijlessen met een vaste instructeur. Hierdoor weet je zeker dat juist jouw ontwikkeling centraal staat. Een goed gevoel tijdens het rijlessen is belangrijk bij de rijschool van Loon op Zand.

In Loon op Zand zijn meerdere rijscholen waar je een keuze uit kunt maken. Wij vinden onszelf uiteraard de beste uit de regio. Wil jij weten waarom? Neem dan een gratis proefles af en ervaar het zelf.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Gilze, Drunen, Waalwijk en Udenhout. Wij stomen jou klaar voor het echte werk. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
rijles goirle

Waarom onze rijschool in Loon op Zand?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Rijschool Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Het is ons doel om jou een goede en zelfverzekerde bestuurder te maken! Onze rijlessen in Loon op Zand richten zich volledig op jouw proces en ontwikkeling. Aan de hand van jouw vaardigheden stellen we een plan van aanpak op en vertellen wij jou wat ons verwachtingspatroon is.

Wil jij snel je rijbewijs in Loon op Zand halen? Dan is het spoedcursus rijles pakket een goede manier om deze snel te behalen. Na twee weken kun jij al praktijkexamen doen. De rijschool in Loon op Zand is ook actief in het weekend en in de avonduren, dus zelfs als je een druk schema hebt kunnen wij tijd voor jou maken. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Loon op Zand bij onze rijschool.

Snelcursus rijbewijs Loon op Zand

Onze rijschool in Loon op Zand biedt ook goedkope en versnelde rijlessen aan. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij al na 10 werkdagen jouw rijbewijs kunt behalen. Met Rijschool Tilburg word je dus al snel een nieuwe bestuurder!

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je eerst jouw theorie-examen hebben behaald. Vervolgens vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring, zodat we zo snel mogelijk door kunnen naar het praktijkexamen. Daarna spreken we alle data af voor de versnelde rijlessen tot aan de datum van het praktijkexamen.

autorijschool Tilburg
autorijschool goirle

Rijscholen in Loon op Zand

Als grote gemeente kent Loon op Zand veel autorijscholen. Je kunt dus kiezen uit veel verschillende aanbieders van rijlessen in Loon op Zand. Zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Loon op Zand kiest, maar ook voor iemand waarmee je klikt. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt met jouw rijinstructeur. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en zal hij of zij jouw mentor zijn gedurende deze periode.

Rijschool in Tilburg is dé autorijschool in Loon op Zand om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jou te overtuigen kun je bij ons terecht voor een gratis proefles. Zo kun jij zelf bepalen of wij de meeste geschikte rijschool in Loon op Zand is.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Loon op Zand

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €250,- bovenop de pakket prijzen. (Spoedcursus alleen mogelijk met pakket A-B-C).

Actiepakket

Fris jouw kennis op!

 

5 Opfrislessen (50 min)

 

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 215,-

€ 195,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen!

 

10 Lessen (50 min)

Praktijk examen

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 785,-

€ 649,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen!

 

19 Lessen (50 min)

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1095,-

€ 995,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen!

30 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1495,-

€ 1.395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen!

38 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 2.095,-

€ 1.899,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Tussentijdsetoets CBR € 219,-
Praktijkexamen CBR € 265,-
Praktijkexamen BNOR € 299,-
Praktijkexamen faalangst € 299,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 43,-
Rijschool Loon op Zand

Rijles in Loon op Zand

Loon op Zand is een stad in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De stad heeft 23.327 inwoners en heeft een oppervlakte van 50,55 vierkante kilometer. De gemeente is gelegen bij het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Hoewel de naam van de gemeente Loon op Zand is, ligt het stadhuis al jaren in Kaatsheuvel.

Wil jij ook graag beginnen met rijlessen in Loon op Zand?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: