Rijschool Made

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg is de autorijschool van Made. Wij hebben oog voor alle leerlingen en begeleiden ze op een persoonlijke en professionele manier. Onze leerlingen krijgen allemaal een vaste instructeur die ze begeleiden. Wij geven al jaren rijlessen in Made aan tevreden leerlingen. Wij begeleiden je graag bij het behalen van je rijbewijs.

Beginnen met rijlessen in Made

Voordat je een zelfverzekerde en bekwame bestuurder bent, zul je eerst veel nieuwe vaardigheden gaan leren tijdens je rijlessen. Rijschool Made wil je hier graag bij helpen met een vaste instructeur die alle aandacht voor jou heeft. Door middel van kwalitatieve rijlessen hopen wij jou een zelfverzekerde bestuurder te maken.

Er zijn genoeg rijscholen in Made, maar Rijschool Tilburg heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Ook kun je bij ons een gratis proefles volgen. Door de gratis proefles kun je onze manier van werken ontdekken en kijken of het bij je past.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Dongen, Breda, Waalwijk en Teteringen.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
autorijschool Tilburg

Waarom rijschool Made?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.Rijschool Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Ons doel is om iedere leerling met een rijbewijs weg te zien rijden. Hierin doen wij ons best om iedere leerling zo goed mogelijk te begeleiden. Onze rijlessen in Made worden voor elke leerling op maat gemaakt. Vanaf de proefles heb jij al zekerheid en weet je waar je aan toe bent. Samen willen we ervoor zorgen dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt.

Wil jij snel je rijbewijs halen in Made? Dit kan met ons spoedcursus pakket, een goede manier om snel je rijbewijs te halen. Ook wanneer je weinig tijd hebt staat rijschool Made voor je klaar! Wij geven zowel door de week in de avonden les als in het weekend. En dat zonder extra kosten of toeslagen. Kom professioneel en goedkoop rijlessen in Made bij Rijschool Tilburg.

Spoedcursus Rijbewijs Made

Onze rijschool biedt ook een spoedcursus aan zodat jij snel je rijbewijs kunt halen. Met de spoedcursus kun je je rijbewijs al binnen 10 dagen halen.

Voor je kunt deelnemen aan de spoedcursus dien je wel eerst je theorie-examen te behalen. Wanneer je deze hebt behaald, zal je instructeur meteen de gezondheidsverklaring voor je aanvragen en een datum inplannen voor je praktijkexamen. Als alles is geregeld worden alle lessen tot je praktijkexamen ingepland.

autorijschool Tilburg
rijschool Tilburg

Rijscholen in Made

Als dorp kent Made wel een paar rijscholen dus er is genoeg keus. Let er bij je zoektocht naar een geschikte rijschool op dat je niet alleen naar de prijs kijkt, maar ook naar de kwaliteit. Denk hierbij aan het slagingspercentage. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en leidt hij of zij jouw op tot vaardig bestuurder.

Rijschool Tilburg is dé autorijschool om jouw rijbewijs te behalen. Uiteraard vinden wij onszelf de beste rijschool van Made. Om hier zelf ook achter te komen kun je gebruik maken van onze gratis proefles. Zo kun jij bepalen of wij een geschikte rijschool voor jou zijn.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Made

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor €43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van €250,- bovenop de pakket prijzen. (Spoedcursus alleen mogelijk met pakket A-B-C).

Actiepakket

Fris jouw kennis op!

 

5 Opfrislessen (50 min)

 

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 215,-

€ 195,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen!

 

10 Lessen (50 min)

Praktijk examen

 

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

 

€ 785,-

€ 649,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen!

 

19 Lessen (50 min)

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1095,-

€ 995,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen!

30 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 1495,-

€ 1.395,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen!

38 Lessen (50 min)

Tussentijdse toets

Praktijk examen

Gratis herexamen

Vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Betaling in termijnen mogelijk

€ 2.095,-

€ 1.899,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Tussentijdsetoets CBR € 219,-
Praktijkexamen CBR € 265,-
Praktijkexamen BNOR € 299,-
Praktijkexamen faalangst € 299,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 43,-
rijschool Made

Rijles in Made

Made is een dorp in de gemeente Drimmelen. Drimmelen ligt in de gemeente Noord-Brabant (Nederland). Het dorp heeft 12.525 inwoners en vormde tot 1997 samen met Drimmelen, Oud-Drimmelen, de buurtschappen Stuivezand en Plukmade de gemeente Made en Drimmelen.

De naam Made stamt af van Meede. Dit betekent stadweide.

Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Made?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: