Rijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Moergestel

Steering you in the right direction.

Wil je autorijlessen volgen in de omgeving van Moergestel, dan ben je bij Rijschool Tilburg aan het juiste adres. Wij bieden rijlessen aan die voor iedereen geschikt zijn. Je wordt opgeleid door een vaste instructeur. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Iedereen heeft het in zich om een bekwame automobilist te worden. Daar gaan de rijlessen in Moergestel voor zorgen.

Beginnen met rijlessen in Moergestel

Je eerste rijles is zonder twijfel een bijzonder moment. Het is namelijk het begin van je leerproces. Het is van belang dat er een klik is tussen jou en je rijinstructeur. Jullie zitten tenslotte heel wat uren met elkaar in de auto. Het is voor jullie beide fijn als er een bepaalde band ontstaat tussen jullie. Hier zullen wij dan ook op letten. Kwalitatieve rijlessen verzorgen, daar streven wij naar.

Er zijn een aantal rijscholen in regio Moergestel. Dit maakt het soms lastig om een keuze te maken. Het slagingspercentage van een rijschool is belangrijk. Wij hebben een slagingspercentage dat boven het gemiddelde ligt.

Rijschool Moergestel verzorgt al jaren rijlessen die betaalbaar zijn. Ook in omliggende plaatsen als Zevenbergen en Made kun je bij ons lessen. Wij vinden een goede voorbereiding belangrijk. Interesse? Neem dan contact op met ons via de onderstaande button.

Vraag een proefles aan
rijschool Raamdonksveer

Waarom Rijschool Moergestel?

Jou aan je rijbewijs helpen, dat is ons doel. Als je onze slogan leest weet je eigenlijk al genoeg – “Steering you in the right direction.” We sturen je in de juiste richting. Alle rijlessen zijn volledig op maat en op jouw niveau afgesteld. De eerste les is erg voordelig.
Aan het einde van deze les krijg je te horen welk traject voor jou geschikt is.

Ook voor een spoedcursus kun je bij ons terecht. Op deze manier kun je snel je rijbewijs halen en eerder de weg op. Door onze goede tijdsplanning kun je op elk gewenst moment rijles volgen, zelfs als je het druk hebt. Heb je alleen tijd in het weekend of in de avonduren? Dat is voor ons geen probleem!

Spoedcursus Rijbewijs Moergestel

Voor degene die haast hebben biedt Rijschool Tilburg ook een spoedcursuspakket aan.
Met deze spoedcursus krijg jij de kans om binnen 10 werkdagen jouw rijbewijs te halen zodat je op tijd de weg op kunt.

Voordat je aan dit traject kunt beginnen moet je wel je theorie-examen hebben behaald. Is dit in orde, dan vragen wij gezamenlijk een gezondheidsverklaring aan bij het CBR. Hierna worden al jouw rijlessen in Moergestel tot aan je praktijkexamen ingepland.

rijschool chaam

Rijscholen in Moergestel

Moergestel is een groot dorp. Er zijn heel wat rijscholen actief en dit maakt het niet makkelijk om een keuze te maken. Een goede tip is om te zoeken naar een rijschool die behalve goedkoop, ook betrouwbaar is. Het is prettig dat jij je op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Dit zal jou alleen maar positief beïnvloeden.

Rijschool Tilburg is dé rijschool voor jou. Wij weten dit al, maar om jou te overtuigen bieden wij een extra voordelige proefles aan. Zo krijg je een idee van hoe wij te werk gaan en of onze rijschool aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Volg een proefles bij dé rijschool van Moergestel

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 199,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Gratis bij afname van een pakket

€ 30,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 400,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 760,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1160,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1480,-

NU € 1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
rijschool tilburg

Rijles in Moergestel

Noord-Brabant staat bekend om haar gezelligheid en Moergestel straalt dit beeld dan ook uit. Het dorp ligt ten oosten van de grote stad Tilburg. Moergestel is onderdeel van de gemeente Oisterwijk en er wonen ongeveer 5.975 mensen.

Haal nu jouw rijbewijs in Moergestel en zorg dat je overal heen kan!

Automaat rijlessen Moergestel

Ben jij op zoek naar een plek waar je automaat rijlessen kunt volgen? Dan kun je bij onze rijschool automaat rijlessen Moergestel en omgeving volgen. Onze automaat rijlessen Moergestel zijn afgesteld om mensen te helpen die moeite hebben met het behalen van een handgeschakeld rijbewijs. Ons automaat rijbewijs Moergestel maakt het voor jou mogelijk om alsnog auto te rijden. Let er wel op dat je met dit rijbewijs alleen een automaat auto mag besturen en dus geen handgeschakelde.
Bij het rijbewijs dat je ontvangt na het succesvol afronden van je automaat rijlessen, wordt er een code 78 toegevoegd. Hiermee wordt aangeduid dat het om een automaat rijbewijs gaat. Met onze ervaren instructeurs zorgen wij ervoor dat jij op de juiste manier wordt begeleid tijdens de automaat rijlessen Moergestel. Wij zorgen ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

breda driving school

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: