Rijschool Prinsenbeek

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg is een rijschool die rijlessen aanbiedt in de omgeving van Prinsenbeek. Wij begeleiden onze leerlingen van begin tot eind bij het behalen van hun rijbewijs. Al jaren geven wij professionele rijlessen aan tevreden leerlingen.

Beginnen met rijlessen in Prinsenbeek

Wanneer je begint met rijlessen zijn er een hoop dingen die je nog moet leren. Een klik met je rijinstructeur is een belangrijk punt, omdat je toch voor een tijdje een paar keer per week samen in de auto zit. Onze rijinstructeurs maken voor iedere leerling rijlessen op maat om je zo goed en professioneel mogelijk te kunnen begeleiden bij het behalen van jouw rijbewijs bij rijschool Prinsenbeek.

Om een beeld te krijgen van hoe een rijles bij Rijschool Prinsenbeek er aan toe gaat, kun je gebruik maken van de gratis proefles die wij aanbieden. Met deze proefles krijg je de kans om je instructeur beter te leren kennen. De instructeur zal samen met je een plan maken zodat jij weet waar je aan toen bent, zonder dat je voor verassingen komt te staan.

Rijschool Tilburg geeft al jaren les in de omgeving van Waalwijk, Breda, Dongen en Udenhout. Wij bereiden je graag optimaal voor bij het behalen van je rijbewijs.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
autorijschool Tilburg

Waarom rijschool Prinsenbeek?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.Rijschool Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Onze rijinstructeur gaat er samen met jou alles aan doen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen. Onze rijlessen in Prinsenbeek worden voor elke leerling op maat gemaakt om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Vanaf de proefles weet jij meteen waar je aan toe bent.

Wil je snel je rijbewijs halen in Prinsenbeek? Maak dan gebruik van ons spoedcursus pakket om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Ook geeft rijschool Prinsenbeek niet alleen door de week rijles, maar ook in de avonden en in het weekend. Dit allemaal zonder extra kosten of toeslagen!

Spoedcursus Rijbewijs Prinsenbeek

Buiten de reguliere rijlessen biedt rijschool Prinsenbeek ook een spoedcursus aan. Bij een spoedcursus kun je binnen 10 werkdagen je rijbewijs halen. Voor je kunt deelnemen aan de spoedcursus dien je eerst je theorie-examen met een voldoende te hebben afgerond.

Zodra je het theorie-examen voldoende hebt afgerond zal onze instructeur meteen met je aan de slag gaan. Eerst vraagt de instructeur samen met jou een gezondheidsverklaring aan. Daarna zullen jullie samen een praktijkexamen inplannen en de rijlessen tot aan de datum van het examen inplannen.

autorijschool Tilburg
rijschool Tilburg

Rijscholen in Prinsenbeek

Als dorp in de gemeente Breda kent Prinsenbeek genoeg rijscholen. Bij het zoeken naar een geschikte rijschool is het belangrijk dat je je niet te veel op de prijs richt. Let juist op de kwaliteit van de lessen en op het slagingspercentage van een rijschool. Bij ons staat contact met de leerlingen voorop en zo proberen wij je zo goed mogelijk te begeleiden.

Bij onze rijschool in Prinsenbeek kun je vertrouwd je rijbewijs halen. Om zelf onze professionaliteit en manier van rijles te ontdekken kun je gebruik maken van de gratis proefles.  Zo kun je zelf beslissen of je rijlessen bij Rijschool Tilburg wilt nemen.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Prinsenbeek

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 42,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 99,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

PROEFLES

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

13 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 559,-

NU €481,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

19 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 817,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

29 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

37 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1567,-

NU € 1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 42,-
Online-theoriecursus € 60,-
rijschool Prinsenbeek

Rijles in Prinsenbeek

Prinsenbeek is een dorp in de gemeente Breda. Breda ligt in de provincie Noord-Brabant.  Vanaf 1997 hoort Prinsenbeek, Bavel, Teteringen en Ulvenhout bij de gemeente Breda. Na een gemeentelijke herindeling en werden het dorpen in deze gemeente. Prinsenbeek ligt ten westen van de A16 en de HSL-Zuid, dicht bij de Haagse Beemden. Via een voetgangersbrug is er toegang tot station Breda-Prinsenbeek aan de oostkant van de A16.

 

Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Prinsenbeek?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: