Rijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Sint Willebrord

Steering you in the right direction.

Onze Rijschool Tilburg verzorgt rijlessen in de buurt van Sint Willebrord. De rijschool in Sint Willebrord heeft er al voor gezorgd dat er vele zelfverzekerde en goed opgeleide bestuurders de weg op zijn gegaan. Om dit doel te bereiken werken wij alleen met vaste instructeurs. Leerlingen ontvangen hierdoor de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Zo haal jij veilig en snel jouw rijbewijs in Sint Willebrord.

Beginnen met rijlessen in Sint Willebrord

Rijlessen is iets speciaals. Je begint er niet elke dag mee en het is iets waar je als het goed is je hele leven profijt van hebt. Het is dan ook belangrijk dat er een goede basis wordt gelegd waarop jij zelf kunt verder bouwen. De goede klik die jij hebt met jouw vaste instructeur is dan ook een belangrijk punt in het leerproces. Door kwalitatief goede rijlessen en het centraal stellen van jouw ontwikkelingen kun jij met een zeker gevoel afrijden.

Doordat er veel rijscholen in Sint Willebrord en omgeving zijn is de keuze voor een rijschool lastig. Wij als rijschool onderscheiden ons door het hoge slagingspercentage. Bovendien kun je bij ons een voordelige proefles volgen om onze rijschool te beoordelen in het oriëntatieproces.

Wij van Rijschool Tilburg verzorgen al vele jaren betaalbare rijlessen in de buurt van Breda, Gilze en Waalwijk. Wij zorgen ervoor dat jij zelfverzekerd en met een goed gevoel de auto instapt voor je rijexamen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop hieronder en neem contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool Raamdonksveer

Waarom rijschool Sint Willebrord?

Wij zorgen ervoor dat jij lekker kunt gaan genieten van het besturen van een auto. Dit blijkt wel uit onze slagzin – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool Tilburg zorgt ervoor dat wij jou in de juiste richting sturen. Wij passen onze lessen in Sint Willebrord aan op jouw niveau. Aan het einde van de eerste les weet jij precies waar je aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat jij een zelfverzekerde automobilist wordt.

Wil je zo snel als mogelijk je rijbewijs halen? Dat kan! Bij onze rijschool in Sint Willebrord kun je een spoedcursus volgen. Als je een drukke planning hebt is het zelfs mogelijk om bij ons rijlessen te volgen in de avonduren of in het weekend. Je betaalt hier uiteraard niets extra’s voor. Zo kun jij altijd lessen en haal jij dat felbegeerde roze pasje.

Spoedcursus Rijbewijs Sint Willebrord

Onze rijschool in Sint Willebrord biedt goedkope rijlessen aan. Kun je niet wachten of moet je snel je rijbewijs halen? Met ons spoedcursuspakket kun je mogelijk al binnen 10 werkdagen op examen. Zo kun je zo snel als mogelijk de weg op.

Een vereiste voor het spoedcursuspakket is dat je het theorie-certificaat hebt behaald. Bovendien moet je de gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Vervolgens zullen wij samen met jou het rijexamen inplannen bij het CBR. Wij plannen dan daarna alle rijlessen tot vlak voor het rijexamen in.

automaat rijlessen tilburg

Rijscholen in Sint Willebrord

In de plaats Sint Willebrord zijn een groot aantal aanbieders van rijlessen. De keuze is reuze. Dit maakt het voor leerlingen niet makkelijk. Het is belangrijk dat je niet alleen kijkt naar de prijs van de rijlessen. Het is misschien nog wel belangrijker dat je kijkt naar de kwaliteit van een rijschool. Dit kun je bijvoorbeeld zien aan een klik met jouw begeleider vanuit de rijschool. Daarnaast is begeleiding zelf en de persoonlijke aandacht natuurlijk ook belangrijk.

Bij ons als Rijschool Tilburg is dit allemaal aanwezig. Wij vinden onszelf dan ook de beste rijschool in Sint Willibrord. Om dit te kunnen bewijzen kun je een voordelige proefles bij ons volgen. Tijdens deze les beoordeel jij of wij bij jou passen!

Volg een proefles bij dé rijschool van Sint Willibrord

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 99,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

PROEFLES

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 430,-

NU €400,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 817,-

NU €760,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1247,-

NU €1160,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1591,-

NU € 1480,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR€260,-
Tussentijdsetoets CBR€150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min.€ 40,-
Online-theoriecursus€ 60,-
rijschool tilburg

Rijles in Sint Willibrord

Sint Willibrord is een kerkdorp gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het dorp is gelegen in de gemeente Rucphen en ligt ten westen van de stad Breda.

Het dorp is verbonden met de rest van de omgeving via de A58. Dit is zowel door de afslag 20 St. Willebrord als de afslag 19 Etten-Leur-West. Als je hiernaast nog meeneemt dat het dorp geen station heeft dan is het hebben van een rijbewijs eigenlijk een must. Met een rijbewijs vergroot je de mobiliteit van jezelf enorm.

Haal nu je rijbewijs in Sint Willebrord!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  Automaat rijlessen Rijen

  Ben jij op zoek naar een plek waar je automaat rijlessen kunt volgen? Dan kun je bij onze rijschool automaat rijlessen Sint Willebord en omgeving volgen. Onze automaat rijlessen Sint Willebord zijn afgesteld om mensen te helpen die moeite hebben met het behalen van een handgeschakeld rijbewijs. Ons automaat rijbewijs Sint Willebrord maakt het voor jou mogelijk om alsnog auto te rijden. Let er wel op dat je met dit rijbewijs alleen een automaat auto mag besturen en dus geen handgeschakelde.
  Bij het rijbewijs dat je ontvangt na het succesvol afronden van je automaat rijlessen, wordt er een code 78 toegevoegd. Hiermee wordt aangeduid dat het om een automaat rijbewijs gaat. Met onze ervaren instructeurs zorgen wij ervoor dat jij op de juiste manier wordt begeleid tijdens de automaat rijlessen Sint Willebrord. Wij zorgen ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

  breda driving school