Rijschool Sint Willebrord

Steering you in the right direction.

Onze Rijschool Tilburg verzorgt rijlessen in de buurt van Sint Willebrord. De rijschool in Sint Willebrord heeft er al voor gezorgd dat er vele zelfverzekerde en goed opgeleide bestuurders de weg op zijn gegaan. Om dit doel te bereiken werken wij alleen met vaste instructeurs. Leerlingen ontvangen hierdoor de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Zo haal jij veilig en snel jouw rijbewijs in Sint Willebrord.

Beginnen met rijlessen in Sint Willebrord

Rijlessen is iets speciaals. Je begint er niet elke dag mee en het is iets waar je als het goed is je hele leven profijt van hebt. Het is dan ook belangrijk dat er een goede basis wordt gelegd waarop jij zelf kunt verder bouwen. De goede klik die jij hebt met jouw vaste instructeur is dan ook een belangrijk punt in het leerproces. Door kwalitatief goede rijlessen en het centraal stellen van jouw ontwikkelingen kun jij met een zeker gevoel afrijden.

Doordat er veel rijscholen in Sint Willebrord en omgeving zijn is de keuze voor een rijschool lastig. Wij als rijschool onderscheiden ons door het hoge slagingspercentage. Bovendien kun je bij ons een gratis proefles volgen om onze rijschool te beoordelen in het oriëntatieproces.

Wij van Rijschool Tilburg verzorgen al vele jaren betaalbare rijlessen in de buurt van Breda, Gilze en Waalwijk. Wij zorgen ervoor dat jij zelfverzekerd en met een goed gevoel de auto instapt voor je rijexamen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de knop hieronder en neem contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
autorijschool Tilburg

Waarom rijschool Sint Willebrord?

Wij zorgen ervoor dat jij lekker kunt gaan genieten van het besturen van een auto. Dit blijkt wel uit onze slagzin – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool Tilburg zorgt ervoor dat wij jou in de juiste richting sturen. Wij passen onze lessen in Sint Willebrord aan op jouw niveau. Aan het einde van de eerste les weet jij precies waar je aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat jij een zelfverzekerde automobilist wordt.

Wil je zo snel als mogelijk je rijbewijs halen? Dat kan! Bij onze rijschool in Sint Willebrord kun je een spoedcursus volgen. Als je een drukke planning hebt is het zelfs mogelijk om bij ons rijlessen te volgen in de avonduren of in het weekend. Je betaalt hier uiteraard niets extra’s voor. Zo kun jij altijd lessen en haal jij dat felbegeerde roze pasje.

Spoedcursus Rijbewijs Sint Willebrord

Onze rijschool in Sint Willebrord biedt goedkope rijlessen aan. Kun je niet wachten of moet je snel je rijbewijs halen? Met ons spoedcursuspakket kun je mogelijk al binnen 10 werkdagen op examen. Zo kun je zo snel als mogelijk de weg op.

Een vereiste voor het spoedcursuspakket is dat je het theorie-certificaat hebt behaald. Bovendien moet je de gezondheidsverklaring aanvragen bij het CBR. Vervolgens zullen wij samen met jou het rijexamen inplannen bij het CBR. Wij plannen dan daarna alle rijlessen tot vlak voor het rijexamen in.

autorijschool Tilburg
rijschool Tilburg

Rijscholen in Sint Willebrord

In de plaats Sint Willebrord zijn een groot aantal aanbieders van rijlessen. De keuze is reuze. Dit maakt het voor leerlingen niet makkelijk. Het is belangrijk dat je niet alleen kijkt naar de prijs van de rijlessen. Het is misschien nog wel belangrijker dat je kijkt naar de kwaliteit van een rijschool. Dit kun je bijvoorbeeld zien aan een klik met jouw begeleider vanuit de rijschool. Daarnaast is begeleiding zelf en de persoonlijke aandacht natuurlijk ook belangrijk.

Bij ons als Rijschool Tilburg is dit allemaal aanwezig. Wij vinden onszelf dan ook de beste rijschool in Sint Willibrord. Om dit te kunnen bewijzen kun je een gratis proefles bij ons volgen. Tijdens deze les beoordeel jij of wij bij jou passen!

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Sint Willibrord

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hoe duur is het behalen van een rijbewijs in Sint Willebrord? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Rijschool Sint Willebrord

Rijles in Sint Willibrord

Sint Willibrord is een kerkdorp gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het dorp is gelegen in de gemeente Rucphen en ligt ten westen van de stad Breda.

Het dorp is verbonden met de rest van de omgeving via de A58. Dit is zowel door de afslag 20 St. Willebrord als de afslag 19 Etten-Leur-West. Als je hiernaast nog meeneemt dat het dorp geen station heeft dan is het hebben van een rijbewijs eigenlijk een must. Met een rijbewijs vergroot je de mobiliteit van jezelf enorm.

Haal nu je rijbewijs in Sint Willebrord!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: