Rijschool Sprang Capelle

Steering you in the right direction.

Rijschool in Tilburg is de autorijschool van Sprang Capelle. Onze rijschool heeft oog voor alle leerlingen. Iedere leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld en begeleid door zijn of haar vaste rijinstructeur. Het halen van jerijbewijs is een grote stap in jouw leven. Wij geven al jaren rijlessen in Sprang Capelle aan tevreden studenten.

Beginnen met rijlessen in Sprang Capelle

Je gaat beginnen met rijlessen en dus zul je een aantal nieuwe vaardigheden moeten gaan leren. De rijschool in Sprang Capelle helpt jou graag op weg om een zelfverzekerde en bekwame bestuurder te worden door onze ervaren instructeurs. De rijschool in Sprang Capelle biedt kwalitatief hoge lessen aan waardoor jouw ontwikkeling centraal staat.

Wij zijn natuurlijk niet de enige rijschool in Sprang Capelle. Echter beschikken wij wel over een bovengemiddeld slagingspercentage. Hiernaast is het mogelijk om een gratis proefles te volgen, om zo zelf te ervaren hoe onze rijlessen verlopen.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Waalwijk en Gilze. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
autorijschool tilburg

Waarom onze rijschool in Sprang Capelle?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Rijschool in Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Het is onze missie om samen met elke leerling die zich aanmeldt zo snel en goed mogelijk het rijbewijs te behalen. Onze rijlessen in Sprang Capelle zijn op maat gemaakt voor jou! Vanaf de proefles weet jij al meteen waar je aan toe bent. Samen zetten wij ons in om jou uit te laten groeien tot een goede bestuurder!

Wil jij snel je rijbewijs in Sprang Capelle halen? Dan is het pakket spoedcursus rijles een goede manier om versneld jouw rijbewijs te halen. Heb jij weinig tijd en kan je alleen rijles volgen in de avond uren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend. En dat zonder toeslag of verborgen kosten. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Sprang Capelle bij Rijschool in Tilburg.

Spoedcursus Rijbewijs Sprang Capelle

Onze rijschool biedt ook versnelde en goedkope rijlessen aan in Sprang Capelle. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 10 dagen jouw rijbewijs kan halen. Ideaal wanneer jij al snel de weg op wilt.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie-certificaat. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen.

autorijschool Tilburg
autorijschool tilburg

Rijscholen in Sprang Capelle

Als grote stad kent Sprang Capelle veel rijscholen. Er is dus volop keuze. Zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Sprang Capelle kiest, maar ook voor een goede. Bij het volgen van autorijles is het belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en leidt hij of zij jouw op tot vaardig bestuurder.

Rijschool Tilburg is de autorijschool om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Sprang Capelle. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Sprang Capelle

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat zijn de kosten van het rijbewijs in Sprang Capelle? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Rijschool Sprang Capelle

Rijles in Sprang Capelle

Sprang Capelle was voorheen een gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland en fuseerde in 1997 met de gemeenten Waspik en Waalwijk tot de nieuwe gemeente Waalwijk. Sprang-Capelle is gelegen in het Langstraatgebied van Bergsche Maas, ten westen van Waalwijk.

Wil jij ook graag rijlessen in Sprang-Capelle?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: