Rijschool Terheijden

Steering you in the right direction.

Onze Rijschool in Tilburg geeft autorijlessen in Terheijden en omgeving. Bij ons staat de persoonlijke en professionele begeleiding van iedere leerling centraal. Elk individu moet zich bij ons kunnen aanmelden. Het halen van je rijbewijs doe je maar één keer en dan zou het fijn zijn als dit een leuke en fijne ervaring is. Wij als rijschool zijn bekend in Terheijden en hebben in de omgeving ook veel tevreden klanten.

waarom rijschool terheijden

Waarom rijschool Terheijden?

Onze slagzin is- “Steering you in the right direction.” Rijschool Terheijden zorgt ervoor dat jij naar de juiste richting stuurt. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij dat felbegeerde roze pasje gaat halen. Mocht je het nu druk hebben, geen probleem! Bij onze rijschool kun je namelijk ook rijlessen in het weekend of in de avonduren. Dit zorgt ervoor dat zelfs de mensen met een hele drukke agenda bij ons kunnen rijlessen. Deze speciale mogelijkheden zijn uiteraard zonder extra kosten.

Mocht je nu graag snel je rijbewijs willen halen in Terheijden? Kies dan voor het spoedcursuspakket. Met dit pakket haal jij het rijbewijs versneld. Meer weten? Kijk dan iets verder door hieronder op het kopje Spoedcursus Rijbewijs Terheijden te klikken.

Beginnen in Terheijden met rijlessen

De kwaliteit van de rijlessen is erg belangrijk. Door goede kwaliteit rijlessen aan te bieden groeien chauffeurs uit tot bekwame en zelfverzekerde bestuurders. Voor onze rijschool Terheijden blijkt dit uit het feit dat wij een bovengemiddeld slagingspercentage hebben. Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrenten.

Bij ons als rijschool in Terheijden ontvang jij één persoonlijke instructeur die jou zal begeleiden tijdens het gehele leerproces. Vertrouwen opbouwen tijdens de rijles is dan ook belangrijk. Zo voel jij je namelijk goed in de auto. Bovendien kun je bij onze rijschool ook een gratis proefles volgen waarin jij voor jezelf kunt bepalen of wij bij jou passen.

De Rijschool in Tilburg biedt al voor een aantal jaren rijlessen aan in Terheijden. Naast Terheijden verzorgen wij ook rijlessen in onder andere Breda, Waalwijk en Goirle. Een goede voorbereiding is vaak al het halve werk. Voor de rijlessen geldt dat een goede voorbereiding ervoor zorgt dat je het praktijkexamen eigenlijk zou moeten kunnen halen. Geïnteresseerd? Via de knop hieronder kun je contact met ons opnemen.

Vraag een proefles aan
beginnen met rijlessen terheijden
terheijden rijscholen

Rijscholen Terheijden

De keuze uit het aantal rijscholen in Terheijden is reuze. Vandaar dat het belangrijk is dat je op een aantal punten let bij het kiezen van de juiste rijschool. Zo kijken de meeste mensen bijvoorbeeld naar de kosten van de rijlessen. Dit is echter ook meteen een veel gemaakte fout. Het is namelijk ook belangrijk dat je kijkt naar de kwaliteit van de rijlessen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld te kijken naar reviews. Daarnaast kun je ook een proefles nemen. Bij onze rijschool in Terheijden is deze proefles gratis.

De gratis proefles zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen wat je van onze rijschool vindt. Daarnaast kun je meteen kijken of er een klik is tussen jou en je instructeur. Dit is belangrijk omdat wij jou een vaste instructeur geven die jou begeleidt tijdens het leerproces.

Vraag via de knop hieronder een gratis proefles aan!

Snelcursus rijbewijs halen Terheijden

Onze rijschool in Tilburg verzorgt goedkope en speciale versnelde rijlessen in Terheijden. Met een spoedcursus rijvaardigheid haal jij het rijbewijs in 10 werkdagen. Zo kun jij al binnen twee weken de weg op. Deze optie is dus ideaal wanneer jij graag snel de weg op wilt en veel kilometers wilt gaan maken.

Een voorwaarde om te kunnen starten met dit speciaal spoedcursuspakket is dat je het theorie-examen positief moet hebben afgerond. Samen vragen we dan vervolgens de gezondheidsverklaring aan. Tevens plannen we samen met het CBR het praktijkexamen in. Vervolgens plannen we dan alle rijlessen in tot aan het praktijkexamen. Als je dan geslaagd bent, vraag je het rijbewijs aan bij jouw gemeentehuis en daarna kun je de weg op.

snelcursus rijschool terheijden

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Terheijden

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het behalen van het rijbewijs in Terheijden? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Rijschool Terheijden

Rijles in Terheijden

Terheijden is een dorp in de gemeente Drimmelen. De gemeente is onderdeel van de provincie Noord-Brabant. Het dorp is in 1997 toegevoegd aan de gemeente Made. Een aantal jaren later is de naam gewijzigd naar de gemeente Drimmelen. Het dorp ligt ten noorden van de stad Breda en ten westen van de stad Oosterhout.

Het dorp is verbonden met de regio via de A59 en de N285. Voor de A59 is dit afslag 31 Terheijden. Rondom het dorp zijn een aantal poldergebieden. Er zijn ook veel uitgestrekte grasvelden. Er is genoeg plek en de verkeerssituaties zijn divers genoeg om goed te kunnen oefenen voor het praktijkexamen.

Doordat er geen station ligt in het dorp en door de diverse wegen is hebben van een rijbewijs erg handig. Je persoonlijk mobiliteit neemt hierdoor enorm toe.

Zien we jou binnenkort bij onze rijschool in Terheijden?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: