Rijschool Teteringen

“Steering you in the right direction”

Wij zijn de rijschool in Teteringen. Onze autorijschool heeft oog voor iedereen die graag een bekwame automobilist wil worden. Elke leerling wordt van A tot Z begeleid en krijgt een vaste instructeur. Het starten met rijlessen in Teteringen is een grote stap in het leven. Met onze rijlessen haal jij gegarandeerd jouw autorijbewijs in Teteringen.

Starten met rijlessen in Teteringen

Een klik hebben met jouw instructeur is erg belangrijk. Onze rijschool in Teteringen biedt  kwalitatieve rijlessen aan met een vaste instructeur. Zo heb jij zekerheid en staat jouw ontwikkeling altijd centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij jouw rijschool in Teteringen.

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Teteringen waar je een keuze uit moet maken. Wij vinden onszelf natuurlijk te beste in deze regio. Om jou te overtuigen bieden wij jou een gratis proefles aan.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbaar rijlessen in de omgeving van Gilze, Drunen, Waalwijk en Udenhout. Wij stomen jou klaar voor het echte werk. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Teteringen beginnen met rijlessen
Rijschool Teteringen waarom onze rijschool

Waarom onze rijschool in Teteringen?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Rijschool Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Het is ons doel om van jou een goede en zelfverzekerde bestuurder te maken! Onze rijlessen in Teteringen zijn aangepast aan jouw wensen en behoeften! Aan de hand van de proefles brengen wij jouw vaardigheden in kaart en gaan we jouw rijvaardigheid skills ontwikkelen.

Wil jij snel je rijbewijs in Teteringen halen? Dan is het spoedcursus rijles pakket een goede manier om deze snel te behalen. Na twee weken kun jij al jouw praktijkexamen doen. Ook wanneer jij druk bent biedt onze rijschool in Teteringen jou leuke, kwalitatieve rijlessen zonder een meerprijs te rekenen! Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Teteringen bij onze rijschool.

Rijscholen in Teteringen

Als groot dorp kent Teteringen veel autorijscholen. Je kan dus kiezen uit veel verschillende aanbieders van rijlessen in Teteringen. Zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Teteringen kiest, maar ook voor iemand die je vertrouwt. Bij het volgen van autorijles is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt met jouw rijinstructeur. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en is hij of zij jouw mentor gedurende deze periode.

Rijschool in Tilburg is de autorijschool in Teteringen om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de meeste geschikte rijschool in Teteringen is.

Rijschool Teteringen rijschool
Rijschool Teteringen snelcursus

Snelcursus rijbewijs Teteringen

Onze rijschool in Teteringen biedt ook goedkope en versnelde rijlessen aan. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 10 werkdagen jouw rijbewijs kan behalen. Met Rijschool Tilburg word je dus al snel een bestuurder!

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je eerst jouw theorie-examen hebben behaald. Vervolgens vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan om hierna het praktijkexamen te plannen. Daarna spreken we alle data af voor de versnelde rijlessen tot aan de datum van het praktijkexamen.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Teteringen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 199,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Gratis bij afname van een pakket

€ 30,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 400,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 760,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1160,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1480,-

NU € 1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
Rijschool Teteringen

Rijles in Teteringen

Teteringen is een dorp en voormalige parochie in de gemeente Breda in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het dorp is gelegen tussen Breda en Oosterhout. Er zijn 8.065 inwoners in het dorp Teteringen. Vóór 1997 was Teteringen de hoofdplaats van een gelijknamige gemeente.

Wil jij ook graag beginnen met rijlessen in Teteringen?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: