Rijschool Udenhout

Steering you in the right direction.

Rijschool in Tilburg biedt rijlessen aan in Udenhout. Elke leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier begeleid, waarbij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij maken van jou een bekwame en zelfverzekerde bestuurder. Onze rijschool biedt al jaren rijlessen aan in Udenhout en omgeving.

Beginnen met rijlessen in Udenhout

Wanneer je begint met rijlessen zul je heel veel nieuwe vaardigheden gaan leren. Om uit te groeien tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder heb je een goede instructeur nodig. Wij zijn een rijschool met oog voor onze leerlingen en hebben daarom vaste instructeurs per leerling. Zo bouw je meer vertrouwen op en kun je jouw les optimaal benutten.

Om jou een rijles te laten ervaren bieden wij een gratis eerste proefles aan. Aan de hand van jouw rijvaardigheid stellen we een lesprogramma op die past bij jouw behoefte.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Breda, Dongen, Waalwijk en Teteringen. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
autorijschool udenhout

Waarom onze rijschool Udenhout?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Rijschool Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Samen met jou gaan we het felbegeerde roze pasje bemachtigen. Jouw rijles in Udenhout is op maat afgestemd. Dit doen we aan de hand van jouw rijvaardigheid in de proefles. Deze proefles kun je onder aan deze pagina gratis aanvragen!

Wil jij snel je rijbewijs in Udenhout halen? Dan is het pakket spoedcursus rijles een goede manier om versneld jouw rijbewijs te halen. Heb jij weinig tijd en kan je alleen rijlessen volgen in de avond uren? Voor ons is dat geen probleem! Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend voor rijlessen in Udenhout. En dat gewoon voor het standaard tarief.

Bij Rijschool in Tilburg volg je voordelig kwalitatieve rijlessen in de omgeving van Udenhout!

Spoedcursus rijbewijs Udenhout

Rijschool Tilburg biedt een spoedcursus lessenpakket aan in de omgeving Udenhout. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 10 werkdagen jouw rijbewijs kan halen. Dus na twee weken mag jij al jouw rijvaardigheid gaan bewijzen achter het stuur tijdens het praktijkexamen! Wij bereiden jou optimaal voor het examen, waardoor je snel en veilig de weg op mag.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie-certificaat. Vervolgens vragen we de gezondheidsverklaring aan bij het CBR en plannen we alvast het praktijkexamen in. Hierna plannen wij samen jouw rijlessen in tot aan de datum van het examen. Geslaagd? Dan kun je na het aanvragen van jouw rijbewijs direct de weg op!

autorijschool Tilburg
rijles udenhout

Rijscholen in Udenhout

Udenhout kent veel rijscholen en studenten. Er is dus volop keuze, maar zorg dat je niet alleen voor een betaalbare rijschool in Udenhout kiest maar ook voor een goede. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw instructeur. Jullie zitten immers samen een groot aantal uren in de auto en hij of zij zal jou opleiden tot een bekwame automobilist.

Bij onze rijschool in Udenhout kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen. Via onderstaande button kun je een gratis proefles in Udenhout aanvragen.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Udenhout

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat zijn de prijzen van rijschool Udenhout? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijles udenhout

Rijles in Udenhout

Udenhout was voorheen een gemeente in Noord-Brabant. Inmiddels is het onderdeel van de gemeente Tilburg. Tevens is het gelegen dichtbij de grote stad van Tilburg en ligt het tegen het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen aan.

Udenhout is een goed bereikbaar dorp. Daarom is het zeer fijn om in deze regio te lessen. Rijschool Tilburg gaat met jou oefenen in de omringende dorpen, steden en snelwegen. Zo kun je veel verschillende verkeerssituaties ervaren. Dit maakt jou een bekwame bestuurder en zorgt ervoor dat je veilig de weg op kan.

Ook beginnen met rijlessen in Udenhout?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: