Rijschool Ulvenhout

Steering you in the right direction.

Het halen van je rijbewijs doe je uiteraard bij de beste rijschool in Ulvenhout. Dit is Rijschool Tilburg. Wij zorgen ervoor dat iedereen rijlessen kan volgen in Ulvenhout en dat jij een vaste instructeur krijgt die jou tijdens het gehele leerproces zal begeleiden. Tevens bouw je zo een fijne band op met jouw instructeur, wat het resultaat alleen maar ten goede zal komen. Onze Rijschool Ulvenhout zorgt ervoor dat jij een zekere en bekwame bestuurder wordt.

Beginnen met rijlessen in Ulvenhout

De eerste rijles is een belangrijk stap die je gaat zetten met het oog op de toekomst. De dingen die je namelijk zult leren, moet je nog vele tientallen jaren gebruiken. Het verkrijgen van een goed inzicht in het verkeer is daarbij een van de belangrijkste punten. Wij vinden het belangrijk bij onze rijschool in Ulvenhout dat jij een goede klik hebt met je begeleider. Je zult namelijk vele uren naast elkaar moeten doorbrengen in de auto.

In Ulvenhout en omgeving zijn meerdere rijscholen actief. Wij van Rijschool Tilburg staan voor kwaliteit. Dit blijkt ook uit ons bovengemiddelde slaggingspercentage. Daarnaast bieden wij ook een gratis proefles aan. Tijdens deze proefles kun jij kijken of wij passen bij jou.

De Rijschool in Tilburg verzorgt al een groot aantal jaren rijlessen in Tilburg, Breda en Waalwijk. Wij zorgen voor de solide basis waar je nog meerdere jaren profijt van zult hebben. Hebben wij je aandacht en heb je interesse? Mooi! Klik dan op de button hieronder voor meer informatie.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
autorijschool Tilburg

Waarom rijschool Ulvenhout?

Elke rijles leerling begint met één doel: het behalen van het roze rijbewijs pasje. Wij hebben ons doel omgezet in een slogan – “Steering you in the right direction.Rijschool in Tilburg begeleid jouw naar de juiste richting. Onze rijschool in Ulvenhout zorgt ervoor dat jij bekwaam en zeker kunt beginnen aan jouw rijexamen. De eerste rijles is gratis. Tijdens deze les krijg jij te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om goed voorbereid op examen te kunnen gaan.

Wil je nu graag met dat roze pasje rondlopen? Onze rijschool in Ulvenhout zorgt er via een strakke tijdsplanning voor dat je op tijd klaar bent. Tevens passen wij ons aan elke agenda aan. Wij verzorgen namelijk ook rijlessen in het weekend en in de avonduren doordeweeks. Hier worden geen extra kosten voor gerekend!

Spoedcursus rijbewijs Ulvenhout

Wij van Rijschool Tilburg verzorgen ook een versnelde opleiding rijvaardigheid in Ulvenhout. Via dit spoedcursuspakket kun je al binnen twee weken op rijexamen. Je bent dan ook na het ophalen van je rijbewijs op het gemeentehuis een echte automobilist.

Een belangrijk punt waar je rekening mee dient te houden is dat je het theorie-examen moet hebben behaald. Als je hieraan hebt voldaan dan kun je de gezondheidsverklaring aanvragen. Samen zullen wij vervolgens dan het praktijkexamen inplannen bij het CBR. Als laatste delen we de rijlessen zo in dat je vlak voor het examen klaar bent.

autorijschool Tilburg
rijschool Tilburg

Rijscholen in Ulvenhout

In Ulvenhout en omgeving zijn meerdere rijscholen. Het ruime aanbod kan ervoor zorgen dat de keuze moeilijk is. Het is belangrijk dat je niet alleen kijkt naar de kosten, maar ook naar de kwaliteit van de rijlessen. Het is belangrijk dat jij je namelijk thuis voelt in je lesauto. In deze auto zal je een flink aantal uren zitten. Daarnaast is het ook belangrijk dat er een goede klik is met je begeleider.

De Autorijschool Tilburg is dé rijschool in Ulvenhout voor het halen van jou rijbewijs. Wij zijn natuurlijk de beste rijschool in Ulvenhout en omgeving. Als blijk hiervan geven wij jou nu de kans om een gratis proefles te volgen. Zo bepaal jij zelf of Rijschool Tilburg past bij jou.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Ulvenhout

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hoe duur is het behalen van een rijbewijs in Ulvenhout? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
Rijschool Ulvenhout

Rijles in Ulvenhout

Ulvenhout is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het dorp is onderdeel van de gemeente Breda en de gemeente Alphen-Chaam. Het dorp ligt ten zuiden van de stad Breda. Dit is op ongeveer een steenworpafstand.

Het is verbonden met de rest van de regio via de A58 met als afslag 14 Ulvenhout. Daarnaast is er de Strijbeekseweg die doorloopt tot in België. Doordat er geen station ligt in Ulvenhout en er dus diverse wegen zijn is het hebben van een rijbewijs echt handig. Je pakt bijvoorbeeld makkelijk de auto naar Tilburg of België.

Start nu met rijlessen en vergroot je mobiliteit!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: