Rijschool Goirle

Steering you in the right direction.

Wij zijn de rijschool van Goirle. Onze autorijschool heeft oog voor iedereen die graag en bekwame automobilist wil worden. Elke leerling krijgt een vaste instructeur en wordt van A tot Z begeleid. Het starten met rijlessen in Goirle is een grote stap in jouw leven. Met onze rijlessen haal jij gegarandeerd tevreden jouw rijbewijs in Goirle.

Starten met rijlessen in Goirle

Het is belangrijk dat jij een klik voelt met jou rijinstructeur. Onze rijschool in Gilze biedt jou kwalitatieve rijlessen van een vaste instructeur. Zo heb jij zekerheid een staat jouw ontwikkeling altijd centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij jouw rijschool in Goirle.

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Goirle waaruit je kunt kiezen. Wij vinden onszelf natuurlijk te beste in deze regio. Om jou te overtuigen, bieden wij een gratis proefles aan.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbaar rijlessen in de omgeving van Gilze, Dongen, Waalwijk en Udenhout. Wij stomen jou klaar voor het echte werk. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool ldrive
rijles goirle

Waarom onze rijschool in Goirle?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” – Rijschool Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Het is onze missie om jou een bekwame en zelfverzekerde bestuurder te maken! Onze rijlessen in Goirle zijn aangepast aan jouw lesbehoefte! Aan de hand van de proefles brengen wij jouw vaardigheden in kaart en gaan we jouw rijvaardigheid skills ontwikkelen.

Wil jij snel je rijbewijs in Goirle halen? Dan is het spoedcursus rijles pakket een goede manier om deze snel te behalen. Na twee weken kun jij al jouw praktijkexamen doen. Ook wanneer jij druk bent, biedt onze rijschool in Goirle jouw leuke, kwalitatieve rijlessen zonder een meerprijs te rekenen! Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Goirle bij onze rijschool.

Snelcursus rijbewijs Goirle

Onze rijschool in Goirle biedt ook versnelde en goedkope rijlessen. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 10 werkdagen jouw rijbewijs kan behalen. Met Rijschool Tilburg kun je dus al snel de weg op!

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je eerst jouw theorie-examen met goed resultaat afgerond hebben. Vervolgens vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen we het praktijkexamen alvast in. Daarna spreken we alle data af voor de versnelde rijlessen tot aan de datum van het praktijkexamen.

autorijschool
autorijschool goirle

Rijscholen in Goirle

Als groot dorp kent Goirle veel autorijscholen. Je kan dus kiezen uit veel verschillende aanbieders van rijlessen in Goirle, maar zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Goirle kiest, maar ook voor een betrouwbare. Bij het volgen van autorijles is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw instructeur. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en is hij jouw mentor tijdens de rijopleiding.

Rijschool in Tilburg is de autorijschool in Goirle om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jouw te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de meeste geschikte rijschool in Goirle zijn.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Goirle

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hoe duur s het behalen van een rijbewijs in Goirle? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijschool goirle

Rijles in Goirle

Goirle is een gemeente en stad gelegen in Noord-Brabant. Het ligt vast aan Tilburg en ligt omringd door mooie natuur. Dankzij de ligging dichtbij Tilburg, is de OV verbinding die de gemeente kent goed.

Ook ligt Goirle aan de A58 en de weg richting België. Hierdoor is de autoverbinding ook zeer gunstig. Het is daarom ook handig om jouw rijbewijs te halen in Goirle. Immers krijg je hierdoor veel vrijheid en zelfstandigheid en kun je met een rijbewijs gaan en staan waar je wil. Dat is vooral fijn als je graag op vakantie wilt, dagelijks naar jouw werk moet of gewoon geen zin meer hebt om te fietsen!

Wil jij ook graag beginnen met rijlessen in Goirle?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Ik heb interesse in:

Jouw vraag/opmerking: