Rijschool Rijen

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg biedt rijlessen aan in Rijen. Elke leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je rijbewijs haal je maar één keer. Onze rijschool geeft al jaren rijles in Rijen.

Beginnen met rijlessen in Rijen

Wij laten al onze studenten uitgroeien tot bekwame en zelfverzekerde bestuurders. Rijschool Tilburg heeft een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Daarnaast heb je altijd dezelfde rijinstructeur, waardoor je meer uit jouw rijles in Rijen kan halen.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Breda, Dongen, Goirle en Waalwijk. Onze rijschool Rijen heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Wij stomen jou klaar voor het praktijkexamen. Daarnaast kun je bij ons ook een gratis proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze autorijschool Rijen bij jou past.

Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
rijles rijen

Waarom onze rijschool Rijen?

Ons motto zegt het al – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool in Rijen stuurt jou de juiste richting op. Onze rijschool biedt kwalitatieve en leuke rijlessen aan in de omgeving van Rijen. Wij rijden zowel overdag als in het weekend. Dit uiteraard zonder toeslag of verborgen kosten. Ideaal wanneer jij een druk schema hebt. Bij Rijschool Tilburg volg je kwalitatieve rijlessen voor lage prijzen.

Wil jij een spoedcursus rijles volgen in Rijen? Dan kun je bij Rijschool in Tilburg een spoedpakket kopen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Rijscholen in Rijen

Er zijn meerdere aanbieders van rijlessen in Rijen. Het kan dus lastig zijn om een goede rijschool te vinden in jouw regio. Kies niet alleen voor de goedkoopste instructeur, maar ook voor een kwalitatieve rijschool uit Rijen.

Bij het volgen van rijlessen is het daarnaast belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Jullie zullen namelijk een groot aantal uren samen doorbrengen in de auto en je zult allerlei nieuwe vaardigheden gaan leren. Hierdoor kun je meer uit jouw rijlessen in Rijen halen.

Bij onze rijschool in Rijen kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen.

autorijschool Tilburg
autorijschool rijen

Spoedcursus Rijbewijs Rijen

Rijschool Tilburg biedt een spoedcursus rijbewijs aan in Rijen. In deze spoedcursus rijbewijs leer je binnen twee weken autorijden. Dit betekent dat jij al na 10 werkdagen op praktijkexamen mag gaan en al snel zelfstandig een auto mag besturen.

Voordat je aan de spoedcursus mag beginnen moet je het theorie-examen behaald hebben. Hierna vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen we de datum voor het praktijkexamen in. Vervolgens plannen we alle lessen in en gaan we samen met jou beginnen met rijlessen in Rijen en omgeving.

Wil jij binnen twee weken jouw rijbewijs behalen?

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Rijen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat is de prijs van rijlessen in Rijen? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijschool rijen

Rijles in Rijen

Rijen is het grootste dorp in de gemeente Gilze-Rijen. De gemeente is gelegen nabij Tilburg en kent 4 kernen, waaronder ook Gilze.

De gemeente heeft een eigen treinstation, dat gelegen is tussen de kernen van Gilze en Rijen. Ook kent de gemeente enkele buslijnen. Het OV heeft hierdoor goede verbindingen. Dat wil echter niet zeggen dat het behalen van een rijbewijs geen goede investering is. De gemeente is over autosnelwegen bereikbaar via de A58, A27, N260 en de N282. Wanneer je jouw rijbewijs in Rijen haalt kun je dus alle kanten uit.

Wil jij ook graag rijlessen in Rijen?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: