Rijschool Oisterwijk

Steering you in the right direction.

Onze rijschool biedt rijlessen aan in Oisterwijk. Elke leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je rijbewijs haal je immers maar één keer. Rijschool Tilburg geeft al jaren rijles in Oisterwijk.

Beginnen met rijlessen in Oisterwijk

Wij streven ernaar om onze studenten uit te laten groeien tot zelfverzekerde bestuurders. Rijschool Tilburg heeft een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Ook krijg je bij onze rijschool in Oisterwijk een vaste rijinstructeur. Hierdoor haal je meer uit jouw rijlessen en weet je altijd waar je aan toe bent.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Waalwijk, Breda, Drunen en Sprang Capelle. Onze rijschool Oisterwijk heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Wij bereiden je graag optimaal voor. Daarnaast kun je bij ons ook een  proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze rijschool in Oisterwijk bij jou past.

Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool Raamdonksveer

Waarom onze rijschool Oisterwijk?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool stuurt jou de juiste richting op. Onze rijschool biedt kwalitatieve en leuke rijlessen aan in Oisterwijk. Daarnaast kun je bij ons ook in de avonduren en in het weekend terecht. Dit uiteraard zonder toeslag of verborgen kosten. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Oisterwijk bij Rijschool in Tilburg.

Wil jij een spoedcursus rijles volgen in Oisterwijk? Dan kun je bij Rijschool Tilburg een spoedpakket kopen. Hiermee kun jij binnen twee weken op praktijkexamen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Rijscholen in Oisterwijk

Er zijn veel aanbieders van rijlessen in Oisterwijk. Het is dus best een grote uitdaging om een goede rijschool te vinden die past bij jouw behoeftes. Bij het volgen van rijlessen is het belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Jullie zullen namelijk een groot aantal uur samen doorbrengen in de auto. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij een vaste instructeur hebt die jou goed kan begeleiden. Hierdoor kun je meer uit jouw rijlessen in Oisterwijk halen.

Bij onze rijschool in Oisterwijk kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen.

rijschool tilburg

Spoedcursus Rijbewijs Oisterwijk

Rijschool Tilburg biedt een spoedcursus rijbewijs aan in Oisterwijk. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen twee weken jouw rijbewijs kan halen. Dit betekent dat jij al na 10 werkdagen op praktijkexamen mag gaan.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Ideaal dus wanneer jij al gauw de weg op wil!

Volg een proefles bij dé rijschool van Oisterwijk

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 199,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 400,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 760,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1160,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1480,-

NU € 1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR€260,-
Tussentijdsetoets CBR€150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min.€ 40,-
Automaat toeslag€ 3,-
Online-theoriecursus€ 60,-
automaat rijlessen tilburg

Rijles in Oisterwijk

Oisterwijk is een gemeente geleden in Noord-Brabant en bestaat uit drie kernen, waarvan het gelijknamige Oisterwijk de grootste is. Onze rijschool rijdt in deze regio en de omliggende kernen en gemeenten.

Oisterwijk heeft een eigen treinstation. Tevens ligt het aan de het knooppunt van de A58 en A65. De bereikbaarheid met de auto is hierdoor goed. Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Oisterwijk? Dan gaan we samen volop oefenen in de regio en rondom de steden. Zo doe je veel ervaring op en word je écht opgeleid tot bekwaam bestuurder.

Automaat rijlessen Oisterwijk

Wil jij graag automaat rijlessen volgen in Oisterwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je met het behalen van je automaatrijbewijs Oisterwijk. Rijschool Oisterwijkis er in gespecialiseerd om mensen die moeite hebben met het behalen van een rijbewijs, te helpen met het behalen  van een automaat rijbewijs. Let er wel op dat dit rijbewijs je alleen vrijstelling geeft om automaat auto’s te besturen. Je mag hier dus GEEN handgeschakelde auto’s mee besturen!!

Het rijbewijs zul je ontvangen nadat je succesvol je automaat rijlessen in Oisterwijk hebt afgerond. Er wordt hierbij wel gebruik gemaakt van een code78 op je rijbewijs om hiermee aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt tijdens de automaat rijlessen Oisterwijk. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

breda driving school

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: