Rijschool Oisterwijk

Steering you in the right direction.

Onze rijschool biedt rijlessen aan in Oisterwijk. Elke leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Jouw rijbewijs haal je maar één keer. Rijschool Tilburg geeft al jaren rijles in Oisterwijk.

Beginnen met rijlessen in Oisterwijk

Wij streven ernaar om onze studenten uit te laten groeien tot zelfverzekerde bestuurders. Rijschool Tilburg heeft een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Ook krijg je bij onze rijschool in Oisterwijk een vaste rijinstructeur. Hierdoor haal je meer uit jouw rijlessen en weet je altijd waar je aan toe bent.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbaar rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Goirle en Gilze. Onze rijschool Oisterwijk heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Wij bereiden je graag optimaal voor. Daarnaast kun je bij ons ook een gratis proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze rijschool in Oisterwijk bij jou past.

Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool ldrive
rijles oisterwijk

Waarom onze rijschool Oisterwijk?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” – onze rijschool stuurt jou de juiste richting op. Onzer rijschool biedt kwalitatieve en leuke rijlessen aan in Oisterwijk. Daarnaast kun je bij ons ook en de avonduren en in het weekend terecht. Dit uiteraard zonder toeslag of verborgen kosten. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Oisterwijk bij Rijschool in Tilburg.

Wil jij een spoedcursus rijles volgen in Oisterwijk? Dan kun je bij Rijschool Tilburg een spoedpakket kopen. Hiermee kun jij binnen twee weken op praktijkexamen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Rijscholen in Oisterwijk

Er zijn veel aanbieders van rijlessen in Oisterwijk. Het is dus best een grote uitdaging om een goede rijschool te vinden die past bij jouw behoeftes. Bij het volgen van rijles is het belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Jullie zullen namelijk een groot aantal uur samen doorbrengen in de auto. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij een vaste instructeur hebt die jou goed kan begeleiden. Hierdoor kun je meer uit jouw rijlessen in Oisterwijk halen.

Bij onze rijschool in Oisterwijk kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jouw te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen.

autorijschool
autorijschool oisterwijk

Spoedcursus Rijbewijs Oisterwijk

Rijschool Tilburg biedt een spoedcursus rijbewijs aan in Oisterwijk. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen twee weken jouw rijbewijs kan halen. Dit betekent dat jij al na 10 werkdagen op praktijkexamen mag gaan.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Ideaal dus wanneer jij al gauw te weg op wil!

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Oisterwijk

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het behalen van het rijbewijs in Oisterwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijschool oisterwijk

Rijles in Oisterwijk

Oisterwijk is een gemeente geleden in Noord-Brabant en bestaat uit drie kernen, waarvan het gelijknamige Oisterwijk de grootste is. Onze rijschool rijdt in deze regio en de omliggende kernen en gemeenten.

Oisterwijk heeft een eigen treinstation. Tevens ligt het aan de het knooppunt van de A58 en A65. De bereikbaarheid met de auto is hierdoor goed. Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Oisterwijk? Dan gaan we samen volop oefenen in de regio en rondom de steden. Zo doe je veel ervaring op en wordt je écht opgeleid tot bekwaam bestuurder.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Ik heb interesse in:

Jouw vraag/opmerking: