Rijschool Gilze

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg is de verkeersschool van Gilze. Onze rijschool in Gilze heeft oog voor alle leerlingen. Elke leerling krijgt een vaste instructeur en wordt van A tot Z begeleid. Ons doel is om van iedereen een bekwame automobilist te maken. Het halen van een rijbewijs in Gilze is een grote stap in jouw leven. Met onze rijlessen in Gilze haal jij gegarandeerd tevreden jouw rijbewijs.

Beginnen met rijlessen in Gilze

Zodra je begint met rijlessen, zul je heel veel nieuwe vaardigheden gaan leren. Het is belangrijk dat jij een klik voelt met jou rijinstructeur en dat je tevreden bent over jouw autorijlessen in Gilze. Onze rijschool in Gilze biedt jou kwalitatieve rijlessen van een vaste instructeur. Zo heb jij zekerheid een staat jouw ontwikkeling altijd centraal.

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Gilze waaruit je kunt kiezen. Onzer rijschool heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Daarnaast kun je bij ons ook een gratis proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze rijschool bij jou past.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbaar rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Waalwijk en Udenhout. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool ldrive
autorijschool gilze

Waarom rijschool Gilze?

Het is onze missie om samen met elke leerling die zich aanmeldt, het gewenste roze pasje te behalen. Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” – Rijschool in Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Onze rijlessen in Gilze zijn aangepast aan jouw lesbehoefte! Na de proefles weet jij al direct waar je aan toe bent. Samen gaan wij aan de slag om van jou een bekwame en zelfverzekerde bestuurder te maken!

Wil jij snel je rijbewijs in Gilze halen? Dan is het spoedcursus rijles pakket een goede optie om deze snel te behalen. Ook wanneer jij druk bent, biedt onze rijschool in Gilze jouw kwalitatieve rijlessen! Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend. En dit gewoon voor het standaard tarief. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Gilze bij onze rijschool.

Spoedcursus Rijbewijs Gilze

Rijschool Tilburg biedt ook versnelde en goedkope rijlessen aan in Gilze. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 10 werkdagen jouw rijbewijs kan behalen. Een super manier om snel de weg op te mogen!

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je wel jouw theorie-examen met goed resultaat afgerond hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Vervolgens plannen wij jouw rijlessen in Gilze in, tot aan de datum van het praktijk examen.

autorijschool
rijles gilze

Rijscholen in Gilze

Als grote dorp kent Gilze veel aanbieders van rijlessen. Er is dus volop keuze, maar zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Gilze kiest, maar ook voor een betrouwbare. Bij het volgen van autorijles is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw instructeur en begeleider. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en gaat hij of zij jou alles leren over het autorijden.

Rijschool Tilburg is de autorijschool in Gilze om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jouw te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de meeste geschikte rijschool uit Gilze zijn.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Gilze

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hoe duur s het behalen van een rijbewijs in Gilze? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijschool gilze

Rijles in Gilze

Gilze maakt onderdeel uit van de gemeente Gilze-Rijen en ligt in Noord-Brabant. De gemeente ligt nabij Tilburg. Om deze reden rijdt onze rijschool ook in deze omgeving.

Rondom Gilze liggen uitgestrekte landbouwgronden, bossen en weilanden. Het reizen naar andere steden kan hierdoor even duren. Daarom is het fijn om een autorijbewijs te halen in Gilze. Met de auto reist je sneller van A naar B. Het dorp ligt aan de snelweg en aan een N-weg, waardoor de infrastructuur erg goed is.

Wil jij ook jouw rijbewijs halen in Gilze?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Ik heb interesse in:

Jouw vraag/opmerking: