Rijschool Gilze

Steering you in the right direction.

Jouw rijbewijs behalen in Gilze doe je het beste bij Rijschool Tilburg. De lessen in Gilze zijn voor iedereen toegankelijk. Door met een vaste instructeur te werken heb je de mogelijkheid om een band op te bouwen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Iedereen heeft het in zich om een goede bestuurder te worden. Met de autorijlessen in Gilze is dit geen probleem.

Beginnen met rijlessen in Gilze

Je eerste rijles komt er aan! We zullen je van alles gaan leren over het besturen van de auto en de kijk in het verkeer. Bij onze rijschool in Gilze letten wij erop dat je een klik hebt met jouw rijles instructeur. Dit is erg belangrijk, want jullie zitten toch een aantal uren naast elkaar in de auto. Wij streven naar lessen waar kwaliteit bovenaan staat.

In Gilze bevinden zich meerdere rijscholen. Rijschool in Tilburg heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Bovendien is de eerste proefles altijd gratis, zodat je kunt ervaren hoe rijlessen verlopen bij de rijschool in Gilze.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbaar rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Waalwijk en Udenhout. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
autorijschool tilburg
autorijschool Tilburg

Waarom rijschool Gilze?

Het is onze missie om samen met elke leerling die zich aanmeldt het gewenste roze pasje te behalen. Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.Rijschool in Tilburg stuurt jou naar de juiste richting. De verkeersopleidingen in Gilze zijn op maat en gericht op jouw succes. De eerste les is altijd gratis en hierna krijg je te horen wat voor traject passend is voor jou. Wanneer je dit proces doorloopt word je een zelfverzekerde chauffeur.

Heb je interesse in een spoedcursus, zodat je zo snel mogelijk de weg op kan? Dan kan je dit doen met autorijlessen in Gilze. Wij hebben een erg scherpe tijdsplanning. Zelfs als jij het druk hebt zullen wij altijd tijd voor je kunnen maken. Voor een scherp tarief zijn wij ook nog eens actief in de avonduren en weekenden.

Spoedcursus rijbewijs Gilze

Rijschool Tilburg biedt ook versnelde en goedkope rijlessen aan in Gilze. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen twee weken al jouw roze pasje kan behalen. Hierna ben je al gelijk een echte automobilist.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je wel jouw theorie-examen succesvol afgerond hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Vervolgens plannen wij jouw rijlessen in Gilze in, tot aan de datum van het praktijk examen.

autorijschool Tilburg
rijschool Tilburg

Rijscholen in Gilze

Als groot dorp kent Gilze meerdere rijscholen in de omgeving. Er is dus volop keuze. Zorg dat je niet alleen naar het financiële plaatje in Gilze kijkt, maar ook voor een rijschool die je vertrouwt. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw begeleider. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en gaat hij of zij jou alles leren over het autorijden.

Rijschool Tilburg is de autorijschool in Gilze om jouw rijbewijs te halen. Uiteraard vinden wij onszelf de beste autorijschool van de regio. Om jouw te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de meeste geschikte rijschool uit Gilze zijn.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Gilze

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Hoe duur is het behalen van een rijbewijs in Gilze? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijschool gilze

Rijles in Gilze

Gilze is een dorp gelegen in de gemeente Gilze en Rijen in de provincie Noord Brabant. Dit dorp ligt ten zuidwesten van Tilburg. Wij rijden in deze regio.

De bereikbaarheid van het dorp wordt gewaarborgd door de A58 en de N260, die beiden langs het dorp lopen. Een rijbewijs hebben in deze regio zorgt ervoor dat je veel mobieler wordt. Je kunt eenvoudig met de auto naar Tilburg of Breda. Het gemis van een station in het dorp wordt hiermee te niet gedaan.

Neem jij binnenkort rijlessen bij onze rijschool?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer:

    Jouw vraag/opmerking*: