Rijschool Waalwijk

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg biedt rijlessen aan in Waalwijk. Wij begeleiden alle leerlingen van A tot Z, zodat ze een bekwame en zelfverzekerde bestuurder worden. Onze rijschool in Waalwijk biedt al jaren rijlessen aan en heeft al veel tevreden studenten geholpen met het behalen van hun rijbewijs.

Beginnen met rijlessen in Waalwijk

Wanneer je begint met rijlessen zul je heel veel nieuwe vaardigheden gaan leren. Om uit te groeien tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder heb je een goede instructeur nodig. Onze rijschool in Waalwijk koppelt jou aan een vaste instructeur.

Om jou een rijles te laten ervaren bieden wij een gratis eerste proefles aan. Tijdens de proefles maak je kennis met jouw instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je waar je aan toe bent en weet je hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Goirle en Udenhout. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
autorijschool waalwijk

Waarom onze rijschool Waalwijk?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool in Waalwijk stuurt jou de juiste richting op. Samen met Rijschool Tilburg ga je aan de slag om het felbegeerde roze pasje bemachtigen. Bij onze rijschool in Waalwijk kun je gelijk beginnen met rijlessen. Wij hebben geen wachtrij en kunnen morgen al beginnen met jouw eerste rijles.

Wil je snel en gunstig jouw rijbewijs halen in een zo kort mogelijke tijd? Kies dan voor onzer rijschool in Waalwijk. Dan is het pakket spoedcursus rijles een goede manier om al snel de weg op te mogen.

Graag willen starten met rijlessen maar heb je het druk met school of werk? Bij Rijschool Tilburg kunnen lessen flexibel worden gepland. Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend voor rijlessen in Waalwijk. En dat gewoon voor het standaard tarief.

Bij Rijschool in Tilburg volg je voordelig kwalitatieve rijlessen in de omgeving van Waalwijk!

Spoedcursus rijbewijs Waalwijk

Onze rijschool in Waalwijk biedt een spoedcursus lessenpakket aan waardoor jij binnen 10 dagen jouw rijbewijs kan halen. Dus na twee weken mag jij al jouw rijvaardigheid gaan bewijzen achter het stuur tijdens het praktijkexamen! Rijschool Tilburg bereidt jou optimaal voor voor het examen, waardoor jij snel en veilig de weg op kan.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je alvast het theoriecertificaat bij het CBR behalen. Vervolgens vragen we samen met jou de gezondheidsverklaring aan en plannen we alvast het praktijkexamen in. Hierna plannen wij samen jouw rijlessen in tot aan de datum van het examen. Met ons speciale spoedcursuspakket kun jij voordelig en snel jouw rijbewijs behalen in Waalwijk.

autorijschool Tilburg
rijles waalwijk

Rijscholen in Waalwijk

Waalwijk kent veel rijscholen. Er is dus volop keuze. Zorg dat je niet alleen voor een betaalbare rijschool in Waalwijk kiest, maar ook voor een goede. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw instructeur. Je kunt te allen tijde heldere communicatie en goede service verwachten, waarbij de lessen flexibel op jouw agenda kunnen worden afgestemd.

Bij onze rijschool in Waalwijk kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen. Via onderstaande button kun je een gratis proefles in Waalwijk aanvragen.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Waalwijk

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat zijn de prijzen van rijschool Waalwijk? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijschool waalwijk

Rijles in Waalwijk

Waalwijk is een gemeente en stad in Noord-Brabant. Het is gelegen tussen Kaatsheuvel en Drunen. Om die reden biedt Rijschool Tilburg ook rijlessen aan in deze omliggende kernen. De stad Waalwijk bestaat uit zeven wijken. Hierdoor heb je zowel in de stad zelf als in de regio voldoende mogelijkheid om jouw rijvaardigheid te oefenen.

Waalwijk ligt aan de autosnelweg en N-wegen. Qua bereikbaarheid en beschikbare wegen is er voldoende ruimte om verschillende verkeerssituaties te oefenen. Omdat de stad sinds 1964 geen treinstation meer heeft is het halen van jouw rijbewijs een mooie toevoeging op jouw mobiliteit.

Begin je ook met rijlessen in Waalwijk?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: