Rijschool Waalwijk

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg biedt rijlessen aan in Waalwijk. Wij begeleiden alle leerlingen van A tot Z, zodat ze een bekwame en zelfverzekerde bestuurder worden. Onze rijschool in Waalwijk biedt al jaren rijlessen aan en heeft al veel tevreden studenten geholpen met het behalen van hun rijbewijs.

Beginnen met rijlessen in Waalwijk

Wanneer je begint met rijlessen zul je heel veel nieuwe vaardigheden gaan leren. Om uit te groeien tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder heb je een goede instructeur nodig. Onze rijschool in Waalwijk koppelt jou aan een vaste instructeur.

Om jou een rijles te laten ervaren bieden wij een gratis eerste proefles aan. Tijdens de proefles maak je kennis met jouw instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je waar je aan toe bent en weet je hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Goirle en Udenhout. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
autorijschool waalwijk

Waarom onze rijschool Waalwijk?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool in Waalwijk stuurt jou de juiste richting op. Samen met Rijschool Tilburg ga je aan de slag om het felbegeerde roze pasje bemachtigen. Bij onze rijschool in Waalwijk kun je gelijk beginnen met rijlessen. Wij hebben geen wachtrij en kunnen morgen al beginnen met jouw eerste rijles.

Wil je snel en gunstig jouw rijbewijs halen in een zo kort mogelijke tijd? Kies dan voor onzer rijschool in Waalwijk. Dan is het pakket spoedcursus rijles een goede manier om al snel de weg op te mogen.

Graag willen starten met rijlessen maar heb je het druk met school of werk? Bij Rijschool Tilburg kunnen lessen flexibel worden gepland. Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend voor rijlessen in Waalwijk. En dat gewoon voor het standaard tarief.

Bij Rijschool in Tilburg volg je voordelig kwalitatieve rijlessen in de omgeving van Waalwijk!

Spoedcursus rijbewijs Waalwijk

Onze rijschool in Waalwijk biedt een spoedcursus lessenpakket aan waardoor jij binnen 10 dagen jouw rijbewijs kan halen. Dus na twee weken mag jij al jouw rijvaardigheid gaan bewijzen achter het stuur tijdens het praktijkexamen! Rijschool Tilburg bereidt jou optimaal voor voor het examen, waardoor jij snel en veilig de weg op kan.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je alvast het theoriecertificaat bij het CBR behalen. Vervolgens vragen we samen met jou de gezondheidsverklaring aan en plannen we alvast het praktijkexamen in. Hierna plannen wij samen jouw rijlessen in tot aan de datum van het examen. Met ons speciale spoedcursuspakket kun jij voordelig en snel jouw rijbewijs behalen in Waalwijk.

autorijschool Tilburg
rijles waalwijk

Rijscholen in Waalwijk

Waalwijk kent veel rijscholen. Er is dus volop keuze. Zorg dat je niet alleen voor een betaalbare rijschool in Waalwijk kiest, maar ook voor een goede. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw instructeur. Je kunt te allen tijde heldere communicatie en goede service verwachten, waarbij de lessen flexibel op jouw agenda kunnen worden afgestemd.

Bij onze rijschool in Waalwijk kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen. Via onderstaande button kun je een gratis proefles in Waalwijk aanvragen.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Waalwijk

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 99,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

PROEFLES

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 430,-

NU €400,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 817,-

NU €760,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1247,-

NU €1160,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1591,-

NU € 1480,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR€260,-
Tussentijdsetoets CBR€150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min.€ 40,-
Online-theoriecursus€ 60,-
rijschool waalwijk

Rijles in Waalwijk

Waalwijk is een gemeente en stad in Noord-Brabant. Het is gelegen tussen Kaatsheuvel en Drunen. Om die reden biedt Rijschool Tilburg ook rijlessen aan in deze omliggende kernen. De stad Waalwijk bestaat uit zeven wijken. Hierdoor heb je zowel in de stad zelf als in de regio voldoende mogelijkheid om jouw rijvaardigheid te oefenen.

Waalwijk ligt aan de autosnelweg en N-wegen. Qua bereikbaarheid en beschikbare wegen is er voldoende ruimte om verschillende verkeerssituaties te oefenen. Omdat de stad sinds 1964 geen treinstation meer heeft is het halen van jouw rijbewijs een mooie toevoeging op jouw mobiliteit.

Begin je ook met rijlessen in Waalwijk?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: