Rijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Zevenbergen

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg in de verkeersschool van Zevenbergen. Onze rijschool in Zevenbergen bekijkt elke leerling als individu en past hier de lessen op aan. Leerlingen van rijschool Zevenbergen krijgen een vaste instructeur die ze begeleiden van het begin tot eind. Wij willen iedere leerling zelfstandig zien weg rijden met een rijbewijs. Bij rijschool Zevenbergen zorgen wij er samen voor om dit doel te behalen.

Beginnen met rijlessen in Zevenbergen

Zodra je begint met rijlessen ga je alles over de auto leren en over het besturen van een auto. Dit leer je van een van onze instructeurs. Je zult vaak met ze in de auto zitten dus het is van groot belang dat er een klik is tussen jullie. Wij bieden jou een vaste instructeur en kwalitatieve lessen waar je echt iets van leert. Zo heb jij zekerheid en staat jouw ontwikkeling op nummer één.

Er zijn genoeg rijscholen in Zevenbergen waar je uit kunt kiezen, maar onze rijschool heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Om zelf te ondervinden of rijschool Zevenbergen bij jou past kun je gebruik maken van onze €30 proefles.

Rijschool Tilburg zorgt al jaren voor rijlessen in de omgeving van Breda, Dongen, Waalwijk en Udenhout. Wij bereiden je optimaal voor op je praktijkexamen.

Vraag een proefles aan
rijschool Raamdonksveer

Waarom rijschool Zevenbergen?

Ons doel is dat iedere leerling zo snel mogelijk een rijbewijs heeft en zelfstandig de weg op kan. De slogan zegt het al, Rijschool Tilburg stuurt jou de goede richting op. De lessen bij rijschool Zevenbergen worden afgestemd op de behoeftes van de leerling en de onderdelen waar nog extra aandacht nodig is. Wanneer je gebruikt maakt van de proefles weet je al meteen waar je aan toe bent. Samen willen wij er alles aan doen om jou zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen met kwalitatieve rijlessen.

Wanneer je snel je rijbewijs wilt halen in Zevenbergen hebben wij ook de mogelijkheid voor een spoedcursus rijles pakket. Ook wanneer jij druk bent, biedt onze rijschool in Zevenbergen jouw kwalitatieve lessen. Wij geven rijlessen zowel door de week, in de avond als in het weekend. Ondanks de weekenddagen of de avonduren worden er geen extra kosten voor berekend.

Spoedcursus Rijbewijs Zevenbergen

Rijschool Zevenbergen biedt een spoedcursus aan. Dit betekent dat je je rijbewijs binnen 10 werkdagen kunt halen.

Voor je aan de spoedcursus kunt beginnen zul je eerst je theorie-examen moeten halen. Zodra je het theorie-examen hebt gehaald gaat je instructeur samen met jou de gezondheidsverklaring aanvragen en de praktijktoets inplannen. Vervolgens pannen wij jouw rijlessen in Zevenbergen in, tot aan de datum van je praktijk examen.

rijschool chaam
automaat rijlessen tilburg

Rijscholen in Dongen

In een stad als Zevenbergen zitten veel rijscholen. Er zijn genoeg rijscholen waaruit je kan kiezen. Maar let goed op bij je keuze dat je niet voor de goedkoopste gaat. Een rijschool kan goedkoop zijn, maar je zult ook naar het slagingspercentage moeten kijken van een rijschool. Het is belangrijk dat je het goed kunt vinden met jouw instructeur omdat jullie veel samen in de auto zullen zitten.

Rijschool Tilburg is dé rijschool om jouw rijbewijs bij te halen. Wij vinden onszelf de beste rijschool van Zevenbergen. Om jou dit te laten ervaren kun je gebruik maken van de  proefles.

Volg een proefles bij dé rijschool van Zevenbergen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 199,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

*Gratis bij afname van een pakket

€ 30,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 400,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 760,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1160,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1480,-

NU € 1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 40,-
Automaat toeslag € 3,-
Online-theoriecursus € 60,-
rijschool tilburg

Rijles in Zevenbergen

Zevenbergen is een stad in Nederland en was tot 1998 een zelfstandige gemeente. Het ligt tussen Etten-Leur en Klundert, in de buurt van Breda. Zevenbergen heeft redelijk weinig inwoners, namelijk maar 14.360.

Wil jij ook graag rijlessen in Zevenbergen?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  Automaat rijlessen Zevenbergen

  Wil jij graag automaat rijlessen volgen in Zevenbergen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je met het behalen van je automaatrijbewijs Zevenbergen. Rijschool Zevenbergen is er in gespecialiseerd om mensen die moeite hebben met het behalen van een rijbewijs, te helpen met het behalen  van een automaat rijbewijs. Let er wel op dat dit rijbewijs je alleen vrijstelling geeft om automaat auto’s te besturen. Je mag hier dus GEEN handgeschakelde auto’s mee besturen!!

  Het rijbewijs zul je ontvangen nadat je succesvol je automaat rijlessen in Zevenbergen hebt afgerond. Er wordt hierbij wel gebruik gemaakt van een code78 op je rijbewijs om hiermee aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt tijdens de automaat rijlessen Zevenbergen. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

  breda driving school