Rijschool Dongen

Steering you in the right direction.

Rijschool in Tilburg is de autorijschool van Dongen. Onze rijschool heeft oog voor alle leerlingen. Iedere leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld en begeleid door zijn of haar vaste rij instructeur. Het halen van een rijbewijs is een grote stap in jouw leven. Wij geven al jaren rijlessen in Dongen aan tevreden studenten.

Beginnen met rijlessen in Dongen

Zodra je begint met rijlessen, zul je heel veel nieuwe vaardigheden gaan leren. Om uit te groeien tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder heb je een goede instructeur nodig. Onze rijschool in Dongen biedt jou kwalitatieve rijlessen van een vaste instructeur. Zo heb jij zekerheid en staat jouw ontwikkeling altijd centraal.

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Dongen waaruit je kunt kiezen. Rijschool in Tilburg heeft een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Daarnaast kun je bij ons ook een gratis proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze rijschool bij jou past.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbaar rijlessen in de omgeving van Teteringen, Dongen, Waalwijk en Breda. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool ldrive
rijles dongen

Waarom onze rijschool in Dongen?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” – Rijschool in Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Het is onze missie om samen met elke leerling die zich aanmeldt, het felbegeerde roze pasje binnen te slepen. Onze rijlessen in Dongen zijn op maat gemaakt voor jou! Vanaf de proefles weet jij al meteen waar je aan toe bent. Samen zetten wij ons in om jou uit te laten groeien tot een bekwame en zelfverzekerde automobilist.

Wil jij snel je rijbewijs in Dongen halen? Dan is het pakket spoedcursus rijles een goede manier om versneld jouw rijbewijs te halen. Heb jij weinig tijd en kan je alleen rijles volgen in de avond uren? Voor ons is dat geen probleem! Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend. En dat zonder toeslag of verborgen kosten. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Dongen bij Rijschool in Tilburg.

Spoedcursus Rijbewijs Dongen

Onze rijschool biedt ook versnelde en goedkope rijlessen aan in Dongen. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 10 dagen jouw rijbewijs kan halen. Ideaal wanneer jij al snel de weg op wil.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen.

autorijschool
autorijschool dongen

Rijscholen in Dongen

Als grote stad kent Dongen veel rijscholen. Er is dus volop keuze, maar zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Dongen kiest, maar ook voor een goede. Bij het volgen van autorijles is het belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en leidt hij jouw op tot vaardig bestuurder.

Rijschool Tilburg is de autorijschool om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van Dongen. Om jouw te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Dongen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat zijn de kosten van het rijbewijs in Dongen? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 37,50,- per les.

Actie Pakket*

Slechts €27,- per les!

*Slechts éénmalig te gebruiken!

11 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 412,50

€ 299,-

Pakket A

Slechts €36,- per les!

 

10 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 375,-

€ 360,-

Pakket B

€ 50,- korting!

Inclusief praktijkexamen

20 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 990,-

€ 940,-

Pakket C

€190,- korting!

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief praktijkexamen

40 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.940,-

€ 1.750,-

Spoedcursus

Haal binnen 10 dagen jouw rijbewijs!

Snel achter elkaar lessen

Inclusief praktijkexamen

38 Lessen (50 min)

Vaste rij instructeur

Geen lange wachtlijsten

Thuis opgehaald en afgezet

€ 1.865,-

€ 1.695,-

Scherpe tarieven

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!
Tussentijdsetoets CBR € 200,-
Praktijkexamen CBR € 240,-
Praktijkexamen BNOR € 240,-
Praktijkexamen faalangst € 300,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 37,50
Gezondheidsverklaring € 37,80
Theorieboeken Vekabest € 49,-

Betaal eenvoudig via:

Pinautomaat

Al onze auto’s zijn uitgerust met een pinapparaat. Je kan dus eenvoudig betalen tijdens jouw rijles.

Online per factuur

Onze facturen kun je snel en gemakkelijk betalen via het internet.

Contant

Rijschool in Tilburg accepteert ook contante betalingen.

Tikkie

Een Tikkie kun je eenvoudig vanaf jouw mobiel betalen. Ideaal dus!
rijschool dongen

Rijles in Dongen

Dongen is een centraal gelegen gemeente in Noord-Brabant. Dankzij de centrale ligging ligt het o.a. op fietsafstand van steden als Oosterhout, Tilburg en Breda. Tevens zijn ook de toeristische gebieden de Drunense Duinen, de Beekse Bergen en de Efteling in de buurt.

Maar heb je dan wel een autorijbewijs nodig in Dongen? Jazeker, een rijbewijs is nooit weg. Zeker wanneer je dagelijks moet forenzen of een baan buiten de regio wil hebben, is het zeer handig als je een auto mag besturen. Tevens ligt Dongen nabij de snelweg en enkele provinciaalse wegen, waardoor het goed bereikbaar is met de auto.

Wil jij ook graag rijlessen in Dongen?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

Jouw naam*:

Jouw e-mail*:

Jouw telefoonnummer:

Ik heb interesse in:

Jouw vraag/opmerking: