Rijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Dongen

Steering you in the right direction.

Rijschool in Tilburg is de autorijschool van Dongen. Onze rijschool heeft oog voor alle leerlingen. Iedere leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld en begeleid door zijn of haar vaste rij instructeur. Het halen van een rijbewijs is een grote stap in jouw leven. Wij geven al jaren rijlessen in Dongen aan tevreden studenten.

Beginnen met rijlessen in Dongen

Zodra je begint met rijlessen zul je heel veel nieuwe vaardigheden gaan leren. Om uit te groeien tot een zelfverzekerde en bekwame bestuurder heb je een goede instructeur nodig. Onze rijschool in Dongen biedt jou kwalitatieve rijlessen van een vaste instructeur. Zo heb jij zekerheid en staat jouw ontwikkeling altijd centraal.

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Dongen waaruit je kunt kiezen. Rijschool in Tilburg heeft een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Daarnaast kun je bij ons ook een voordelige proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze rijschool bij jou past.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Teteringen, Dongen, Waalwijk en Breda. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool Raamdonksveer

Waarom onze rijschool in Dongen?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Rijschool in Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Het is onze missie om samen met elke leerling die zich aanmeldt het felbegeerde roze pasje binnen te slepen. Onze rijlessen in Dongen zijn op maat gemaakt voor jou! Vanaf de proefles weet jij al meteen waar je aan toe bent. Samen zetten wij ons in om jou uit te laten groeien tot een bekwame en zelfverzekerde automobilist.

Wil jij snel je rijbewijs in Dongen halen? Dan is het pakket spoedcursus rijles een goede manier om versneld jouw rijbewijs te halen. Heb je weinig tijd en kan je alleen rijles volgen in de avond uren? Voor ons is dat geen probleem! Wij rijden zowel door de week in de avond als in het weekend. En dat zonder toeslag of verborgen kosten. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Dongen bij Rijschool in Tilburg.

Spoedcursus Rijbewijs Dongen

Onze rijschool biedt ook versnelde en goedkope rijlessen aan in Dongen. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 10 dagen jouw rijbewijs kan halen. Ideaal wanneer je al snel de weg op wilt.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie-certificaat. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen.

automaat rijlessen tilburg

Rijscholen in Dongen

Als grote stad kent Dongen veel rijscholen. Er is dus volop keuze. Zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Dongen kiest, maar ook voor een goede. Bij het volgen van autorijles is het belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en leidt hij jouw op tot vaardig bestuurder.

Rijschool Tilburg is de autorijschool om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij ons zelf de beste rijschool van Dongen. Om jou te overtuigen bieden wij voor €30 een proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de rijschool voor jou zijn.

Volg een €30 proefles bij dé rijschool van Dongen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 99,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

PROEFLES

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 430,-

NU €400,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 817,-

NU €760,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1247,-

NU €1160,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1591,-

NU € 1480,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR€260,-
Tussentijdsetoets CBR€150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min.€ 40,-
Online-theoriecursus€ 60,-
rijschool tilburg

Rijles in Dongen

Dongen is een centraal gelegen gemeente in Noord-Brabant. Dankzij de centrale ligging ligt het o.a. op fietsafstand van steden als Oosterhout, Tilburg en Breda. Tevens zijn ook de toeristische gebieden de Drunense Duinen, de Beekse Bergen en de Efteling in de buurt.

Maar heb je dan wel een autorijbewijs nodig in Dongen? Jazeker, een rijbewijs is nooit weg. Zeker wanneer je dagelijks moet forenzen of een baan buiten de regio wil hebben is het zeer handig als je een auto mag besturen. Tevens ligt Dongen nabij de snelweg en enkele provinciaalse wegen, waardoor het goed bereikbaar is met de auto.

Wil jij ook graag rijlessen in Dongen?

Automaat rijschool Dongen

Op zoek naar automaat rijlessen in Dongen en omgeving? Dan ben je bij onze rijschool Best aan het juiste adres. Onze automaat rijlessen Dongen zijn ideaal voor mensen die moeite hebben met het besturen van een handgeschakelde auto. Voor mensen met faalangst of andere medische redenen kan dit ook de ideale oplossing zijn. Een automaat rijbewijs geeft je alleen de vrijstelling om automaat auto’s te mogen besturen. Let er dus op dat je GEEN handgeschakelde auto’s mag besturen.

Je zal je rijbewijs ontvangen zodra je met succes je automaat rijlessen in Dongen hebt afgerond. Hierbij wordt wel een code 78 erop gezet om aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Met onze ervaren instructeurs, zorgen wij ervoor dat jij op een zo goed mogelijke manier begeleid wordt tijdens je automaat rijlessen Dongen. Met onze automaat rijlessen op maat en een persoonlijke begeleiding, zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden

breda driving school

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: