Rijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Chaam

Steering you in the right direction.

Jouw rijbewijs behalen in Chaam doe je het beste bij Rijschool Tilburg. De lessen in Chaam zijn voor iedereen toegankelijk. Door met een vaste instructeur te werken heb je de mogelijkheid om een band op te bouwen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Iedereen heeft het in zich om een goede bestuurder te worden. Met de autorijlessen in Chaam is dit geen probleem.

Waarom rijlessen bij rijschool Chaam?

Het is onze missie om samen met elke leerling die zich aanmeldt het gewenste roze pasje te behalen. Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.Rijschool in Tilburg stuurt jou naar de juiste richting. De verkeersopleidingen in Chaam zijn op maat en gericht op jouw succes. De eerste les is altijd extra voordelig en hierna krijg je te horen wat voor traject passend is voor jou. Wanneer je dit proces doorloopt word je een zelfverzekerde chauffeur.

Heb je interesse in een spoedcursus, zodat je zo snel mogelijk de weg op kan? Dan kan je dit doen met autorijlessen in Chaam. Wij hebben een erg scherpe tijdsplanning. Zelfs als jij het druk hebt zullen wij altijd tijd voor je kunnen maken. Voor een scherp tarief zijn wij ook nog eens actief in de avonduren en weekenden.

Begin met rijlessen in Chaam

Je eerste rijles komt er aan! We zullen je van alles gaan leren over het besturen van de auto en de kijk in het verkeer. Bij onze rijschool in Chaam letten wij erop dat je een klik hebt met jouw rijles instructeur. Dit is erg belangrijk, want jullie zitten toch een aantal uren naast elkaar in de auto. Wij streven naar lessen waar kwaliteit bovenaan staat.

In Chaam bevinden zich meerdere rijscholen. Rijschool in Tilburg heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Bovendien is de eerste proefles altijd extra voordelig en kost deze maar €30, zodat je kunt ervaren hoe rijlessen verlopen bij de rijschool in Chaam.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbaar rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Waalwijk en Udenhout. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
rijschool Raamdonksveer

Rijscholen in Chaam

Als groot dorp kent Chaam meerdere rijscholen in de omgeving. Er is dus volop keuze. Zorg dat je niet alleen naar het financiële plaatje in Chaam kijkt, maar ook voor een rijschool die je vertrouwt. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw begeleider. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en gaat hij of zij jou alles leren over het autorijden.

Rijschool Tilburg is de autorijschool in Chaam om jouw rijbewijs te halen. Uiteraard vinden wij onszelf de beste autorijschool van de regio. Om jouw te overtuigen bieden wij een voordelige proefles voor €30 aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de meeste geschikte rijschool uit Chaam zijn.

Snelcursus rijbewijs halen in Chaam

Rijschool Tilburg biedt ook versnelde en goedkope rijlessen aan in Chaam. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen twee weken al jouw roze pasje kan behalen. Hierna ben je al gelijk een echte automobilist.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je wel jouw theorie-examen succesvol afgerond hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Vervolgens plannen wij jouw rijlessen in Chaam in, tot aan de datum van het praktijk examen.

Volg een proefles bij dé rijschool van Chaam

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 99,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

PROEFLES

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 430,-

NU €400,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 817,-

NU €760,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1247,-

NU €1160,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1591,-

NU € 1480,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR€260,-
Tussentijdsetoets CBR€150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min.€ 40,-
Online-theoriecursus€ 60,-
rijschool tilburg

Rijles in Chaam

Chaam is een dorp in de gemeente Alphen-Chaam in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het is gelegen tussen Ulvenhout en Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. De grootste stad in de regio is Breda. Het aantal inwoners op 4 oktober 2019 was 4.175.

Haal nu jouw rijbewijs in Chaam en zorg dat je overal heen kan!

Automaat rijlessen Chaam

Ben jij op zoek naar een plek waar je automaat rijlessen kunt volgen? Dan kun je bij onze rijschool automaat rijlessen Chaam en omgeving volgen. Onze automaat rijlessen Chaam zijn afgesteld om mensen te helpen die moeite hebben met het behalen van een handgeschakeld rijbewijs. Ons automaat rijbewijs Chaam maakt het voor jou mogelijk om alsnog auto te rijden. Let er wel op dat je met dit rijbewijs alleen een automaat auto mag besturen en dus geen handgeschakelde.
Bij het rijbewijs dat je ontvangt na het succesvol afronden van je automaat rijlessen, wordt er een code 78 toegevoegd. Hiermee wordt aangeduid dat het om een automaat rijbewijs gaat. Met onze ervaren instructeurs zorgen wij ervoor dat jij op de juiste manier wordt begeleid tijdens de automaat rijlessen Chaam. Wij zorgen ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

breda driving school

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: