Rijschool Oosterhout

Steering you in the right direction

Autorijlessen in Oosterhout kan het beste bij Rijschool Tilburg. De rijlessen in Oosterhout zijn geschikt voor iedereen. Doordat je met een vaste instructeur werkt kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de capaciteit heeft om een goede autobestuurder te worden. Met de autorijlessen in Oosterhout gaat dit jou zeker lukken.

Beginnen met rijlessen in Oosterhout

Een belangrijk moment, je eerste rijles. Hier zul je veel gaan leren over alles wat erbij komt kijken. Een goede klik met jouw instructeur is erg belangrijk. want jullie zullen toch veel uren met elkaar gaan besteden. Bij de rijlessen in Oosterhout zullen we hier ook op letten. De rijschool in Oosterhout streeft naar kwalitatieve lessen waarbij ontwikkeling centraal staat.

In Oosterhout bevinden zich meerdere rijscholen. Rijschool in Tilburg heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Bovendien is de eerste proefles altijd helemaal gratis, zodat je kunt ervaren hoe rijlessen bij ons is.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Loon op Zand, Dongen, Chaam en Udenhout. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Oosterhout beginnen met rijlessen
Rijschool Oosterhout waarom onze rijschool

Waarom rijlessen bij rijschool Oosterhout?

Het is onze missie om samen met elke leerling die zich aanmeldt het gewenste roze pasje te behalen. Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.Rijschool in Tilburg stuurt jou de juiste richting op. De verkeersopleidingen in Oosterhout zijn op maat en gericht op jouw proces. De eerste les is gratis en hierna krijg je te horen wat voor traject bij jou past. Wanneer je dit proces doorloopt wordt je een zelfverzekerde chauffeur.

Heb je interesse in een spoedcursus zodat je zo snel mogelijk de weg op kan? Dan kan je dit doen met autorijlessen in Oosterhout. Wij hebben een erg goede tijdsplanning, dat zelfs als jij het druk hebt, wij altijd tijd voor je zullen maken. Voor een scherp tarief zijn wij actief in de avonduren en weekenden.

Rijscholen in Oosterhout

Als groot dorp kent Oosterhout meerdere aanbieders van rijlessen. Er is dus volop keuze. Zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Oosterhout kiest, maar ook voor een die je vertrouwt. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw begeleider. Jullie zitten immers samen een groot aantal uren in de auto en hij of zij gaat jou alles leren over het autorijden.

Rijschool Tilburg is de autorijschool in Oosterhout om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf bepalen of wij de meeste geschikte rijschool uit Oosterhout zijn.

Rijschool Oosterhout rijscholen
Rijschool Oosterhout spoedcursus

Haal jouw spoedcursus Rijbewijs Oosterhout

Rijschool Tilburg biedt ook goedkope en versnelde rijlessen aan in Oosterhout. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen 10 werkdagen jouw roze pasje kan behalen. Hierna ben je al een officiële automobilist.

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je wel jouw theorie-examen met goed resultaat afgerond hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Vervolgens plannen wij jouw rijlessen in Oosterhout in, tot aan de datum van het praktijk examen.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Oosterhout

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 40,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 199,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Gratis proefles

Bespaar op jouw proefles

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 0,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 400,-

NU €370,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 760,-

NU €703,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1160,-

NU €1073,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1480,-

NU € 1369,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR€260,-
Tussentijdsetoets CBR€150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min.€ 40,-
Automaat toeslag€ 3,-
Online-theoriecursus€ 60,-
Rijschool Moergestel

Rijles in Oosterhout

Denk je aan Oosterhout, dan denk je aan Bourgondiërs en gastvrijheid. Niet ver van bekende toeristische trekpleisters als Breda, Den Bosch en ook het prachtige attractiepark de Efteling is vlakbij. Of wil je toch het liefst naar het Safari- en Speelpark de Beekse Bergen?

Haal nu jouw rijbewijs in Oosterhout en zorg dat je overal heen kan!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: