Rijschool Tilburg

Steering you in the right direction.

kwaliteit
flexibel
betaalbaar

Rijschool Raamsdonksveer

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg is dé rijschool van Raamsdonksveer. Wij hebben oog voor iedere leerling en zullen er alles aan doen onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden van het begin tot eind. Ons doel is om iedere leerling na een tijdje zelfstandig de weg op te zien gaan met een rijbewijs. Het halen van je rijbewijs is een grote stap in jouw leven. Hier willen wij als rijschool in Raamsdonksveer jou graag in begeleiden.

Rijlessen in Raamsdonksveer

Wanneer je begint met rijlessen komen er veel nieuwe indrukken op je af omdat alles nog nieuw is. Om het zo snel mogelijk vertrouwd te laten voelen is het hebben van een klik met je rijinstructeur belangrijk. Onze rijschool in Raamsdonksveer bied je een vaste instructeur en kwalitatieve rijlessen. Hierdoor is alle aandacht op jou gefocust en kan de les aangepast worden aan de punten die je nog moeilijk vindt.

In Raamsdonksveer zitten genoeg rijscholen waar je uit kunt kiezen, maar rijschool Raamsdonksveer heeft een bovengemiddeld slagingspercentage waarmee we ons onderscheiden van de rest. Wij bieden ook een voordelige proefles aan, zo kun je zelf zien of wij een geschikte rijschool zijn voor jou.

Rijschool Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Breda, Waalwijk, Dongen en Udenhout.

Vraag een proefles aan

Waarom rijschool Raamsdonksveer?

Ons doel is om iedere leerling die bij ons komt voor te rijlessen ook zelfstandig met een rijbewijs de weg op gaat. Zoals onze slogan al zegt stuurt rijschool Tilburg jou de juiste richting op. Wij passen de rijlessen helemaal aan aan de behoeftes van onze leerlingen. Na de proefles weet jij al wat je te wachten staat. Samen gaan wij aan de slag om een zelfstandige en zelfverzekerde bestuurder van je te maken.

Snel je rijbewijs in Raamsdonksveer halen? Dat kan bij rijschool Raamsdonksveer met een spoedcursus. Ook wanneer je druk bent kun je nog steeds rijlessen bij ons volgen. Wij geven lessen door de week, in de avonden en zelfs in het weekend! Dit kan zonder dat er extra kosten bovenop komen. Bij rijschool Raamsdonksveer zijn we kwalitatief, goedkoop en flexibel.

rijschool Raamdonksveer

Snelcursus Raamsdonksveer

Rijschool Tilburg biedt ook een spoedcursus aan in Raamsdonksveer. Op deze manier kun je je rijbewijs binnen 10 werkdagen halen.

Voor je aan de spoedcursus kan deelnemen zul je eerst je theorie-examen moeten halen. Zodra je je theorie-examen hebt gehaald vraagt de instructeur samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen jullie de datum voor het praktijkexamen in. Als alles is geregeld worden alle rijlessen tot het praktijkexamen ingepland.

Raamsdonksveer rijscholen

In Raamsdonksveer bevinden zich genoeg rijscholen dus er is voldoende keus. Let erop bij het kiezen dat je niet alleen voor de goedkoopste gaat, maar ook voor de betrouwbaarste met een hoog slagingspercentage. Het is van groot belang dat je je op je gemak voelt bij jouw instructeur. Jullie zullen toch minimaal een keer per week in de auto zitten terwijl hij of zij je alles leert over de auto.

Rijschool Tilburg is dé rijschool in Raamsdonksveer om jouw rijbewijs te behalen. Wij vinden ons zelf de beste rijschool, maar dit moet natuurlijk iedereen voor zichzelf bepalen. Maak daarom gebruik van onze €30 proefles en ervaar het zelf.

Volg een goedkope proefles bij dé rijschool van Raamsdonksveer

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles in Tilburg? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 43,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 99,- boven op de pakket prijzen. 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

PROEFLES

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen

10 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

2 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 430,-

NU €400,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen

19 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 817,-

NU €760,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen

29 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruik leerling app

€ 1247,-

NU €1160,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen

37 Rijlessen

50 minuten per les

Betaling in termijnen mogelijk

Moderne lesauto’s

3 Rijlessen snelweg training

Inclusief praktijkbegeleiding boek PDF

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1591,-

NU € 1480,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR€260,-
Tussentijdsetoets CBR€150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag€ 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min.€ 40,-
Online-theoriecursus€ 60,-

Automaat rijlessen Raamsdonkveer

Wil jij graag automaat rijlessen volgen in Raamsdonkveer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je met het behalen van je automaatrijbewijs Raamsdonkveer. Rijschool Raamsdonkveer is er in gespecialiseerd om mensen die moeite hebben met het behalen van een rijbewijs, te helpen met het behalen  van een automaat rijbewijs. Let er wel op dat dit rijbewijs je alleen vrijstelling geeft om automaat auto’s te besturen. Je mag hier dus GEEN handgeschakelde auto’s mee besturen!!

Het rijbewijs zul je ontvangen nadat je succesvol je automaat rijlessen in Raamsdonkveer hebt afgerond. Er wordt hierbij wel gebruik gemaakt van een code78 op je rijbewijs om hiermee aan te duiden dat het om een automaat rijbewijs gaat. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt tijdens de automaat rijlessen Waalwijk. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen een zelfverzekerde en veilige bestuurder kan worden.

breda driving school
rijschool tilburg

Rijles in Raamsdonksveer

Raamsdonksveer is een plaats in de Nederlandse gemeente Geertruidenberg. Het ligt in de provincie Noord-Brabant aan de oost zijde van Dongen. Raamsdonksveer is het regionaal centrum van handel en industrie.

De dichtstbijzijnde grote steden zijn Breda, Dordrecht en Tilburg.

wil jij ook graag je rijbewijs halen in Raamsdonksveer?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: